Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
samenwonen
3 september 2018

Met spoed verhuizen: zo maak je het minder stressvol

Soms gebeurd het dat je heel snel en onverwacht, onverhoopt moet verhuizen, wanneer je gaat scheiden bijvoorbeeld.  Dat kan heel vervelend zijn en veel stress opleveren, waardoor je op een punt komt dat je niet meer weet wat je moet doen. Daarom hebben we hier 8 tips op een rij gezet om snelle verhuizing gemakkelijker, sneller en minder stressvol te maken.

  1. Zorg dat je georganiseerd bent. Maak een lijst van dingen die gedaan moeten worden voor de verhuizing, zoals het boeken van de juiste verhuizers, het invullen van adreswijzigingsformulieren, het verzamelen van noodzakelijke documenten, etc. Maak ook een tijdlijn voor wanneer je deze dingen gedaan moet krijgen, zodat je niet genoodzaakt bent om het allemaal op het laatste moment te doen.

 

  1. Zorg voor alle benodigdheden die je nodig hebt, zoals dozen, tape, markeerstift, etc. Je kunt wat je niet nodig hebt altijd terugbrengen. Je wilt niet weer de deur uit als je aan het inpakken bent en merkt dat je wat bent vergeten.

 

  1. Gebruik gekleurde tape of stickers om aan te geven welke dozen naar welke kamers gaan. Zorg ervoor dat je de dozen zo plaatst, zodat je weet wat erin zit, zelfs wanneer ze zijn gestapeld.

 

  1. Pak slim in. Gebruik zakjes om kleine voorwerpen uit laden op te bergen en om schroeven of draden te bewaren. Bewaar keukenmessen in pannenlappen zodat ze niet door dozen heen porren. Gebruik kleding en handdoeken in plaats van noppenfolie en bewaar kleine voorwerpen indien mogelijk in grotere. Plaats je speciale waardevolle spullen zoals paspoorten in een aparte zak of doos die je bij je houdt.

 

  1. Zorg dat je hulp krijgt van vrienden. Inpakken voor een dreigende verhuizing kan overweldigend zijn, maar vooral in het geval van een liefdesverdriet kan het hebben van vrienden in de buurt veel dingen gemakkelijker maken.

 

  1. Huur verhuizers in, zelfs als je een paar vrienden bij de hand hebt. Professionele verhuizers kunnen de verhuizing sneller en minder stressvol maken en je hebt minder kans op schade aan je meubels, waardevolle spullen of de muren van waar je ze verplaatst (in en uit).

 

  1. Pak een “laatste/eerste nacht” tas en een “open eerste” doos in. Zorg ervoor dat ze kleding en toiletartikelen bevatten, en zorg ervoor dat je die eerste ochtend de basisbenodigdheden zoals toiletpapier, flessen water, plastic keukengerei, koffiezetapparaat en filters, telefoon oplader en schoonmaakmiddelen, bij je hebt.

 

  1. Neem voor/na foto’s van je kostbaarheden en je huizen. Dit kan worden gebruikt om te bewijzen dat er schade is opgetreden tijdens een verhuizing, maar kan ook nuttig zijn bij het opnieuw plaatsen van meubels en het opnieuw verbinden van elektronica op een nieuwe plaats.

Bron: Womenonline

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

Condoom.nl

gerelateerde artikelen

Relax to the max met deze anti-stresstips uit het buitenland

We kampen tegenwoordig al met bergen werkstress, die ons volgens gezondheidsexperts...

Groei aandeel singles op woningmarkt gaat verder

Bij het realiseren van nieuwe woningen zullen ontwikkelaars ook rekening moeten...

Na de zomervakantie stijgt aantal echtscheidingen

Vakantie is voor veel stellen het laatste redmiddel om hun relatie...

Scheiden? Doe het samen met een scheidingsmediator

Scheiden? Als je uit elkaar gaat moeten er veel afspraken gemaakt...

Dit element is funest voor je seksleven

Ben je niet helemaal happy met je seksleven op dit moment?...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie

Direct Wonen Huren