Met singles op vakantie de natuur in!

Ga met andere singles gezellig op een ongedwongen manier op vakantie. Of je nu dertig, veertig, vijftig of boven de zestig bent, als je op vakantie wilt en het prettig vindt om met een groep te reizen dan ben je bij Natuurlijk Reizen van harte welkom op één van de prachtige groepsreizen. Wanneer je liever met andere singles op vakantie gaat kun je kiezen voor een singlereis, speciaal voor mensen die alleen boeken.

Natuurlijk Reizen in Europa

Al heel wat jaren biedt Natuurlijk Reizen klanten tot volle tevredenheid naar diverse bestemmingen. In veel gevallen voeren ze deze reis zelf uit en in sommige gevallen wordt de reis uitgevoerd door één van de samenwerkende partners. Voor het merendeel van de groepsreizen kunnen ze door deze samenwerking de vertrekdata al vroeg garanderen. Mocht één van de reizen onverhoopt toch niet doorgaan dan is het door deze samenwerking mogelijk om als alternatief een reis aan te bieden bij één van de partners.

Cultuur & Natuur

Er zijn verschillende soorten actieve singlereizen. Zo kun je kiezen voor een wandelvakantie,  fietsvakantie of rondreizen met de nadruk op natuur en cultuur.  Tijdens een aantal van de reizen, zoals in Spanje, Tsjechië, Engeland en Oostenrijk, kan je zelfs kiezen voor een 1-persoonskamer zonder extra kosten! Wanneer je echter kiest voor een gedeelde kamer zal dit altijd met iemand zijn van het zelfde geslacht en zijn de bedden gescheiden. Ook veel van de groepsreizen worden als “singlereis” uitgevoerd en staan daarom bij zowel de groepsreizen als singlereizen. Op deze reizen kunnen zowel stellen als reizigers alleen, dus zonder anderen, inschrijven – iemand die als single inschrijft hoeft trouwens in het dagelijks leven niet perse alleenstáánd te zijn!

Had je nog geen vakantieplannen gemaakt en ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens op de website van Natuurlijk Reizen!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker
By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker?

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!