Met singles op vakantie de natuur in!

Ga met andere singles gezellig op een ongedwongen manier op vakantie. Of je nu dertig, veertig, vijftig of boven de zestig bent, als je op vakantie wilt en het prettig vindt om met een groep te reizen dan ben je bij Natuurlijk Reizen van harte welkom op één van de prachtige groepsreizen. Wanneer je liever met andere singles op vakantie gaat kun je kiezen voor een singlereis, speciaal voor mensen die alleen boeken.

Natuurlijk Reizen in Europa

Al heel wat jaren biedt Natuurlijk Reizen klanten tot volle tevredenheid naar diverse bestemmingen. In veel gevallen voeren ze deze reis zelf uit en in sommige gevallen wordt de reis uitgevoerd door één van de samenwerkende partners. Voor het merendeel van de groepsreizen kunnen ze door deze samenwerking de vertrekdata al vroeg garanderen. Mocht één van de reizen onverhoopt toch niet doorgaan dan is het door deze samenwerking mogelijk om als alternatief een reis aan te bieden bij één van de partners.

Cultuur & Natuur

Er zijn verschillende soorten actieve singlereizen. Zo kun je kiezen voor een wandelvakantie,  fietsvakantie of rondreizen met de nadruk op natuur en cultuur.  Tijdens een aantal van de reizen, zoals in Spanje, Tsjechië, Engeland en Oostenrijk, kan je zelfs kiezen voor een 1-persoonskamer zonder extra kosten! Wanneer je echter kiest voor een gedeelde kamer zal dit altijd met iemand zijn van het zelfde geslacht en zijn de bedden gescheiden. Ook veel van de groepsreizen worden als “singlereis” uitgevoerd en staan daarom bij zowel de groepsreizen als singlereizen. Op deze reizen kunnen zowel stellen als reizigers alleen, dus zonder anderen, inschrijven – iemand die als single inschrijft hoeft trouwens in het dagelijks leven niet perse alleenstáánd te zijn!

Had je nog geen vakantieplannen gemaakt en ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens op de website van Natuurlijk Reizen!

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

vakantie liefst met partner
By Moniek ·
26 juli 2021

Eerste vakantie samen oorzaak van verliefdheidsexplosie

De eerste vakantie samen wordt wel eens gezien als het grootste gevaar voor prille relaties. Maar is dat werkelijk zo of is het slechts een gevoel dat overheerst? De online datingsite Relatieplanet.nl onderzocht het fenomeen ‘datevakantie’ en ondervroeg daarvoor meer dan 4.000 Nederlandse singles.
seks op het strand
By Moniek ·
2 juli 2021

Voorkom deze 5 relatie killers op vakantie

Je bent sinds kort hoteldebotel verliefd en je wilt niets liever dan samen met je kersverse geliefde op vakantie. Een weekendje weg of naar een romantisch bounty eiland, de bestemming maakt je niet eens zoveel uit, als jullie maar ongestoord samen kunnen zijn. Wil je er een top vakantie van maken? Vermijd dan deze 5 relatiekillers op vakantie.
super zomer festival
By Moniek ·
14 mei 2021

Hier moet je aan denken wanneer je weer op vakantie gaat!

Vakantie naar deze landen blijven afgeraden. Maar naar welk land je ook gaat, je kunt te maken krijgen met coronamaatregelen zoals een quarantaine- of testplicht. We zetten daarom hier op een rij waar je aan moet denken als je weer op vakantie gaat.
solo op reis
By Moniek ·
19 april 2021

Op vakantie naar Israël kan wanneer je bent gevaccineerd

Israël is van plan om toeristen die gevaccineerd zijn tegen het coronavirus vanaf eind mei toe te laten in het land.
marathon noorwegen
By Moniek ·
31 maart 2021

Van reisorganisatie naar teststraat: Martijn Boshuis doet het

Reisbureaus en -organisatoren moeten harde klappen incasseren door de pandemie. Dat kan Martijn Boshuis uit Boekelo beamen
onmisbare tips single reizen
By Moniek ·
19 maart 2021

Vakantiekriebels: ga deze zomer lekker duurzaam kamperen

Dankzij deze handige 6 tips maak je ook tijdens je kampeervakantie korte metten met je ecologische voetafdruk.