ervaring singlereizen sawadee

Met Sawadee op singlereis

Sawadee reizen organiseert reizen speciaal voor singles. Dit betekent dat er geen stellen op deze reizen meegaan. Deze reizen zijn bedoeld voor iedereen die alleen op vakantie gaat, maar wel graag in gezelschap van anderen een land wil verkennen. Het begrip ‘single’ hanteert Sawadee dan ook ruim: wil jij op vakantie, maar blijft je partner thuis? Ook dan kun je bij Sawadee een singlereis boeken.

Jelle een vaste reiziger van Sawadee, hij is al vijf keer mee op reis geweest. Zijn laatste was de singlereis naar Indonesië; Java, Bali & Lombok. Hij deelt zijn ervaringen graag met andere singlereizigers, want volgens hem is deze reis een absolute aanrader.

Wat waren jouw hoogtepunten van de reis naar Indonesië?

De reis was super! Vol afwisseling, van relaxen aan het strand op de Gili eilanden tot actief door de rijstvelden fietsen met mountainbikes. Er waren een hoop hoogtepunten; met open jeeps naar de Bromo vulkaan, het bezoeken van de mooie tempels en natuurlijk het heerlijke eten.

Welk hoogtepunt vond jij bijzonder?

De gezelligheid met de groep. Lekker met elkaar dineren en vaak nog even gezellig wat drinken in een barretje. We hadden een hele leuke klik en hebben veel met elkaar gelachen.

Had je bepaalde verwachtingen bij het boeken van een singlereis?

De term singlereis is misschien niet helemaal correct. Je kan namelijk ook met een vriend of vriendin de reis maken of meegaan met de reis terwijl je partner thuis blijft. Bij het boeken van de reis vond ik de leeftijd van de medereizigers belangrijk. Maar ik verwacht voornamelijk een leuke en gezellige tijd te hebben in een prachtig land.

Hoe vond je de samenstelling van de groep?

De groep bestond uit 21 personen, in de leeftijd tussen de 22 en 57 jaar. We kenden elkaar niet maar er was al snel een goede klik. Het ging allemaal vanzelf, iedereen kon goed met elkaar opschieten, zowel jong als oud! Met de ene medereizigers heb je een betere band dan met de ander, maar niemand voelde zich buiten gesloten.

Zou je deze reis aanraden aan anderen?

Absoluut! Soms spreek ik mensen die het eng vinden om alleen op vakantie te gaan maar tijdens mijn reizen heb ik me nooit alleen gevoeld. Je komt op de mooiste plaatsen en ontmoet de leukste mensen. Ik heb al meerdere groepsreizen gedaan en het gaat altijd goed.

Wil jij ook graag net zo’n mooie singlereis maken als Jelle? Kijk voor het uitgebreide reisaanbod van Sawadee op de website!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen.