ervaring singlereizen sawadee

Met Sawadee op singlereis

Sawadee reizen organiseert reizen speciaal voor singles. Dit betekent dat er geen stellen op deze reizen meegaan. Deze reizen zijn bedoeld voor iedereen die alleen op vakantie gaat, maar wel graag in gezelschap van anderen een land wil verkennen. Het begrip ‘single’ hanteert Sawadee dan ook ruim: wil jij op vakantie, maar blijft je partner thuis? Ook dan kun je bij Sawadee een singlereis boeken.

Jelle een vaste reiziger van Sawadee, hij is al vijf keer mee op reis geweest. Zijn laatste was de singlereis naar Indonesië; Java, Bali & Lombok. Hij deelt zijn ervaringen graag met andere singlereizigers, want volgens hem is deze reis een absolute aanrader.

Wat waren jouw hoogtepunten van de reis naar Indonesië?

De reis was super! Vol afwisseling, van relaxen aan het strand op de Gili eilanden tot actief door de rijstvelden fietsen met mountainbikes. Er waren een hoop hoogtepunten; met open jeeps naar de Bromo vulkaan, het bezoeken van de mooie tempels en natuurlijk het heerlijke eten.

Welk hoogtepunt vond jij bijzonder?

De gezelligheid met de groep. Lekker met elkaar dineren en vaak nog even gezellig wat drinken in een barretje. We hadden een hele leuke klik en hebben veel met elkaar gelachen.

Had je bepaalde verwachtingen bij het boeken van een singlereis?

De term singlereis is misschien niet helemaal correct. Je kan namelijk ook met een vriend of vriendin de reis maken of meegaan met de reis terwijl je partner thuis blijft. Bij het boeken van de reis vond ik de leeftijd van de medereizigers belangrijk. Maar ik verwacht voornamelijk een leuke en gezellige tijd te hebben in een prachtig land.

Hoe vond je de samenstelling van de groep?

De groep bestond uit 21 personen, in de leeftijd tussen de 22 en 57 jaar. We kenden elkaar niet maar er was al snel een goede klik. Het ging allemaal vanzelf, iedereen kon goed met elkaar opschieten, zowel jong als oud! Met de ene medereizigers heb je een betere band dan met de ander, maar niemand voelde zich buiten gesloten.

Zou je deze reis aanraden aan anderen?

Absoluut! Soms spreek ik mensen die het eng vinden om alleen op vakantie te gaan maar tijdens mijn reizen heb ik me nooit alleen gevoeld. Je komt op de mooiste plaatsen en ontmoet de leukste mensen. Ik heb al meerdere groepsreizen gedaan en het gaat altijd goed.

Wil jij ook graag net zo’n mooie singlereis maken als Jelle? Kijk voor het uitgebreide reisaanbod van Sawadee op de website!

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

alweer op vakantie
By Moniek ·
15 november 2021

Ga je nou alweer op vakantie?

Sommige mensen kopen om de haverklap een nieuwe Iphone, TV, bankstel, DVD speler, tuin-set, auto, laten hun badkamer of keuken verbouwen, kopen sieraden, dure merkkleding of worden dolgelukkig door twee keer in de week te gaan uit eten.
singles wintersport
By Moniek ·
5 november 2021

Zo haal je het maximale uit de wintersport!

Lekker een weekje skiën doet vele harten sneller kloppen en met zoveel leuke wintersportvakanties voor singles is er voor iedere wintersporter een vakantie die past. Omdat de meeste mensen maar één keer per jaar op wintersport gaan is het wel zo fijn als je daar het maximale uit kunt halen. Daarom geven wij je alvast vijf tips!
bijzondere singlereizen
By Moniek ·
3 november 2021

9 tips voor bellen op vakantie

De vakanties komen er weer aan. Dan willen veel mensen met hun smartphone, tablet of laptop de grens over. Pas op, dat kan in de papieren lopen. Wat is de beste manier om bereikbaar te blijven tegen redelijke kosten? Hier de 10 tips van Spanje Blog op een rij voor een zorgeloze vakantie.
ontoegankelijke vakantielanden
By Moniek ·
30 oktober 2021

3 vrijwel ontoegankelijke vakantielanden

Ben jij ook zo’n fan van ‘Reizen Waes’? Hou je van reizen naar avontuurlijke en onbekende bestemmingen? Dan moet je beslist eens kijken! In zijn televisieprogramma trekt hij naar landen die de gemiddelde toerist liever links laat liggen en heeft daarbij slechts een vraag: kan ik er op vakantie?
voordelen en nadelen singlereizen
By Moniek ·
27 oktober 2021

Eerlijke tips: voor en nadelen van singlereizen

Ben jij er al aan toe om als single op vakantie te gaan? Twijfel je enorm over het soort vakantie, of je alleen op reis zult gaan of met een groepsreis en zoek je betrouwbare tips en informatie over singlereizen? Dan heb je eerlijke tips en info nodig over de voor en nadelen van singlereizen. Lees je mee?
Blarney stone kiss
By Francien ·
20 oktober 2021

Vieze adem beter dan vieste plekken

Zal ooit enige wetenschapper zich gebogen hebben over de mate van hygiëne van een single ten op zichten van iemand die niet alleen is? En hoe zit dat op vakantie plekken?