met pasen nieuwe auto

Met Pasen geen eieren maar occasions zoeken

Normaal gesproken zijn de paasdagen een grote hit voor woonboulevards en bouwmarkten. Dit jaar lijkt de consument de meubels, verf en chocolade-eieren echter te laten voor wat ze zijn en het weekend in het teken te stellen van de zoektocht naar een vervangende auto.

Meer occasions aangeboden

Deze week werden er in aanloop naar Pasen al 37% meer occasions aangeboden via AutoScout24 dan in de voorgaande twee weken.Dit concludeert AutoScout24 op basis van actuele cijfers uit hun database. “Dergelijke schommelingen binnen één maand zijn zeer uitzonderlijk,” verklaart Jurgen Vugts, algemeen directeur bij AutoScout24 Nederland. “In vergelijking met dezelfde periode vorig jaar zien we zelfs een groei van 33 procent.”

Vrolijk Pasen in het vooruitzicht   

Het merendeel van de consumenten die zijn auto te koop zet, doet dat omdat ze een nieuwe bolide willen aanschaffen. AutoScout24 verwacht dan ook dat veel consumenten zich met Pasen gaan oriënteren op een andere auto. Vugts: “Een dergelijke grootschalige stijging in het aantal aangeboden occasions vertaalt zich normaal gesproken ook in een toename in de vraag naar auto’s. Particuliere autoverkopers kunnen dus een vrolijk Pasen tegemoet zien.”

Bron: AutoScout24

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.
sinterklaasavond alleenstaande ouder
By Tijmen ·
8 november 2021

Tips voor een heerlijk avondje Sinterklaas

Sint zat te denken wat hij dit jaar moest schenken... Wij helpen je op weg met de leukste cadeautips en, niet onbelangrijk, het perfecte Sinterklaasgedicht!
By Tijmen ·
29 oktober 2021

Single zijn is je kracht

hutspot
By Margret ·
28 oktober 2021

Singlesrecept: originele Leidse hutspot voor Leidse singles

Met het oog op Leidens Ontzet op 3 oktober een zeer bijpassend recept, min of meer afgestemd op singles. Origineel recept was berekend op groot gezin van 4 eeuwen terug.