met pasen nieuwe auto

Met Pasen geen eieren maar occasions zoeken

Normaal gesproken zijn de paasdagen een grote hit voor woonboulevards en bouwmarkten. Dit jaar lijkt de consument de meubels, verf en chocolade-eieren echter te laten voor wat ze zijn en het weekend in het teken te stellen van de zoektocht naar een vervangende auto.

Meer occasions aangeboden

Deze week werden er in aanloop naar Pasen al 37% meer occasions aangeboden via AutoScout24 dan in de voorgaande twee weken.Dit concludeert AutoScout24 op basis van actuele cijfers uit hun database. “Dergelijke schommelingen binnen één maand zijn zeer uitzonderlijk,” verklaart Jurgen Vugts, algemeen directeur bij AutoScout24 Nederland. “In vergelijking met dezelfde periode vorig jaar zien we zelfs een groei van 33 procent.”

Vrolijk Pasen in het vooruitzicht   

Het merendeel van de consumenten die zijn auto te koop zet, doet dat omdat ze een nieuwe bolide willen aanschaffen. AutoScout24 verwacht dan ook dat veel consumenten zich met Pasen gaan oriënteren op een andere auto. Vugts: “Een dergelijke grootschalige stijging in het aantal aangeboden occasions vertaalt zich normaal gesproken ook in een toename in de vraag naar auto’s. Particuliere autoverkopers kunnen dus een vrolijk Pasen tegemoet zien.”

Bron: AutoScout24

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!