gratis date scoren

Met koffiedate meer succes in de liefde

Ben jij klaar om het vrijgezellenleven voorgoed achter je te laten? Dan is misschien tijd om je jachtterrein te verleggen naar de dichtstbijzijnde koffiebar. Want wat blijkt; met een warm drankje tussen je handen vinden we onze date meteen een stuk aantrekkelijker.

Warme dranken, warmer beoordelen

Een psycholoog van de Amerikaanse universiteit Yale, John Bargh, onderzocht of warme of koude dranken een invloed hebben op hoe we de andere persoon ervaren. En effectief, de proefpersonen die onder het genot van een warme kop koffie, chocolademelk of thee met elkaar aan het kletsen sloegen, bleken de ander al hartelijker, vrijgeviger, zorgzamer en warmer te beoordelen.

Fysieke warmte versus psychologische warmte

Hoe dat komt? Volgens het onderzoek van John Bargh bestaat er een verband tussen fysieke warmte (van het kopje koffie) en psychologische warmte tussen jou en je gesprekspartner. Als dat niet het perfecte excuus is om sito presto naar de koffiebar af te zakken, weten wij het ook niet meer.

Koffie date

Hoogste tijd dus om met je volgende date af te spreken in een leuk koffietentje of hippe (koffie)bar om samen onder het genot van een bakkie leut nader kennis met elkaar te maken! Bijkomend voordeel; een koffie date is ook een stuk voordeliger dan meteen aan het diner. Meer budget tips voor een leuke date vind je hier.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam