trouwshow

Met jezelf trouwen: goed idee of niet?

Ben je het wachten op de ware helemaal zat? Evenals mislukte dates en relaties die telkens stuklopen? Nou dan kun je altijd nog besluiten om gewoon met jezelf te trouwen. De Britse fotografe Grace Gelder had er zo schoon genoeg van dat ze zichzelf in maart het jawoord gaf. Dat schrijft The Guardian.

Ten huwelijk vragen

Het bleef niet bij het huwelijksbootje alleen. Grace Gelder besloot het grondig aan te pakken en vroeg zichzelf vorig jaar november ten huwelijk terwijl ze op een bankje in het park van London zat.  Er werd een bruidsjurk en een ring gekocht en organiseerde zelfs een bruiloft op het Britse platteland waar ze onder het oog van vijftig uitgenodigde gasten zichzelf het jawoord gaf. Ze bezegelde het huwelijk met een kus op een spiegel.

De vrouw zegt dat ze, na zes jaar single te zijn geweest, een fantastische relatie met zichzelf had opgebouwd. Ze zag er bovendien tegenop om met een vreemde een hechte relatie te ontwikkelen en op te bouwen. Daarbij werd ze geïnspireerd door een nummer van zangeres Björk Isobel getiteld. Dit gaat over een vrouw die met zichzelf is getrouwd.

Narcisme

Een goede vriend van de vrouw voltrok het huwelijk en hoewel het niet rechtsgeldig is voelt Grace Gelder zich getrouwd.  Ze begrijpt overigens wel dat veel mensen het nogal narcistisch vinden om met jezelf in het huwelijk te treden maar ze ziet dat zelf toch anders. De vrouw die veel doet aan meditatie, dans, tantrayoga en andere manieren van zelfontplooiing, ziet het huwelijk als een belofte aan zichzelf en is er gelukkig mee.

Zou het iets voor jou zijn om met jezelf te trouwen als je de ware maar niet kunt vinden

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!