trouwshow

Met jezelf trouwen: goed idee of niet?

Ben je het wachten op de ware helemaal zat? Evenals mislukte dates en relaties die telkens stuklopen? Nou dan kun je altijd nog besluiten om gewoon met jezelf te trouwen. De Britse fotografe Grace Gelder had er zo schoon genoeg van dat ze zichzelf in maart het jawoord gaf. Dat schrijft The Guardian.

Ten huwelijk vragen

Het bleef niet bij het huwelijksbootje alleen. Grace Gelder besloot het grondig aan te pakken en vroeg zichzelf vorig jaar november ten huwelijk terwijl ze op een bankje in het park van London zat.  Er werd een bruidsjurk en een ring gekocht en organiseerde zelfs een bruiloft op het Britse platteland waar ze onder het oog van vijftig uitgenodigde gasten zichzelf het jawoord gaf. Ze bezegelde het huwelijk met een kus op een spiegel.

De vrouw zegt dat ze, na zes jaar single te zijn geweest, een fantastische relatie met zichzelf had opgebouwd. Ze zag er bovendien tegenop om met een vreemde een hechte relatie te ontwikkelen en op te bouwen. Daarbij werd ze geïnspireerd door een nummer van zangeres Björk Isobel getiteld. Dit gaat over een vrouw die met zichzelf is getrouwd.

Narcisme

Een goede vriend van de vrouw voltrok het huwelijk en hoewel het niet rechtsgeldig is voelt Grace Gelder zich getrouwd.  Ze begrijpt overigens wel dat veel mensen het nogal narcistisch vinden om met jezelf in het huwelijk te treden maar ze ziet dat zelf toch anders. De vrouw die veel doet aan meditatie, dans, tantrayoga en andere manieren van zelfontplooiing, ziet het huwelijk als een belofte aan zichzelf en is er gelukkig mee.

Zou het iets voor jou zijn om met jezelf te trouwen als je de ware maar niet kunt vinden

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!