taalreis

Met een taalreis ontdek je nieuwe taal, land en jezelf

Een taal leren, de lokale cultuur ontdekken en nieuwe mensen ontmoeten: op een taalreis zie je een land van een hele andere kant en leer je je favoriete taal op een leuke en boeiende manier. Met een taalreis of taalcursus in het buitenland, ontdek je een nieuwe taal, het land en jezelf.

Met een taalreis ontdek je nieuwe taal, land en jezelf

Wanneer je zin hebt om tapas te eten, wijn te drinken en die bestellingen ook in het Spaans wilt kunnen plaatsen, dan is een taalreis in Spanje een echte aanrader. Je Engels verbeteren en meteen Engeland verkennen? Taalreizen in Engeland zijn dan een uitkomst. Frans leren in Frankrijk en daarna je geleerde zinnen toepassen in het dagelijks leven? Gebruik een taalreis om een nieuwe taal, een land en vooral jezelf te ontdekken.

Engels leren in Engeland

Op vakantie naar Engeland en daar tegelijkertijd je Engels bijspijkeren? Taalreizen zorgen voor mooie combinaties van cultuur snuiven, nieuwe vrienden maken en je Engels bijschaven. Een echte wereldtaal die een mooie toevoeging is voor je eigen ontwikkeling en voor je cv. Wil je Engels leren in Londen en daarnaast de Big Ben en de London Eye bekijken? Ook in de kustplaatsen Eastbourne Bournemouth is een taalcursus Engels te volgen. Hier kom je dan gelijk helemaal tot rust aan zee en heb je kans op een zonnetje.

Londen

Frans leren in Frankrijk

Juist als je alleen op vakantie wilt gaan, kan een talenreis een uitkomst zijn. Door een taal te studeren in het buitenland, ontmoet je nieuwe mensen en ontdek je samen met hen het land en oefen je de taal. Dompel je onder in de Franse cultuur en maak kennis met Parijs en al zijn prachtige monumenten, gebouwen en musea of ontdek de Franse levensstijl in Nice aan de Côte d’Azur. Hoe leuk is het als je bijvoorbeeld je eigen ontbijt in vloeiend Frans kunt bestellen in Frankrijk?

Parijs

Spaans leren in Spanje

Wil je er even helemaal alleen tussenuit, bijvoorbeeld naar Spanje voor een mooie reis naar Madrid, Barcelona of Malaga? In de hoofdstad van het land op zoek naar de rijke historie, in Barcelona flaneren over de Ramblas, uitwaaien aan het strand en de vele kunst bewonderen of in Malaga het hele jaar door genieten van de zon. Een taalcursus in het buitenland maakt je vakantie net wat anders: je leert de taal, maar komt ook in aanraking met de lokale bevolking.

Spanje

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen.