met een lach aandacht

Met een lach trek je aandacht

Het regelmatig bij elkaar in de buurt zijn zorgt voor een band. Wanneer daar dan een vleugje aantrekkingskracht bij komt dan is de kans aanwezig dat er zelfs na een tijd ineens iets moois kan ontstaan tussen bekenden. Maar onbekenden kunnen ook ineens een oogje op je laten vallen. Met een lach trek je bijvoorbeeld al de aandacht

Zie er indrukwekkend uit

Als single is het van belang te zorgen dat je bij leuke mensen in de buurt bent. Er moet de mogelijkheid zijn dat je ontdekt wordt. Misschien moet je ook een beetje extra je best doen in de smaak te vallen. Sommige mensen vallen vanzelf op door blonde lokken of sterke uitstraling. Anderen moeten er wat aan toevoegen zoals een bloem in de haren of hoge hakken. Je hebt nu eenmaal een stapje voor als je “knap” bent. Maar kan is gelukkig subjectief. We hebben dus allemaal kans bij een ander.

Manieren om aantrekkelijk te zijn

Maar helaas zien de meesten van ons er gemiddeld uit en moeten we het hebben van onze persoonlijkheid. Een tikkeltje excentriek zijn, kan in je voordeel werken. Wanneer je zo iemand in je buurt hebt, is dat soms handig, maar soms ook irritant. In onbekend gezelschap zorgt dit vaak wel voor het maken van makkelijk contact. Ben je zelf meer doorsnee, dan zijn er toch andere manieren iemand te prikkelen.

1. Schenk meer aandacht aan jezelf

Door meer aandacht aan jezelf te schenken, kun je meteen scoren zonder dat je ook maar een woord geuit hebt. Een gek logo op je shirt of iets aparts roept reacties op. Ook klein details vallen bij sommige mensen al op en in de smaak.

2. Niet romantisch maar stoer

Niet je date ontvangen met een diner met kaarslicht, maar afspreken bij de botsauto’s, lijkt juist eerder de romantiek aan te wakkeren. Ga je naar de bioscoop dan werkt een enge film ook beter, maar het moet ook leuk zijn, natuurlijk.

3. Draag rood

De kleur van de liefde is niet voor niets rood. Rood dragen maakt dat je aantrekkelijker gevonden wordt. Dit geldt voor mannen en vrouwen.

4. Bied een warm drankje aan

Uit psychologisch onderzoek blijkt dat mensen meer sympathie voelen voor een ander wanneer ze daar een warme thee of koffie van gekregen hebben, dan van die persoon die hen lekker koud biertje aanbood. Fysieke warmte lijkt vertaald te worden naar persoonlijke warmte.

5. Met een lach trek je aandacht

Als je blij bent en open lijkt te staan voor anderen, trek je mensen zoals jij aan. Mensen die pratend en lachend op foto’s staan worden meer aantrekkelijk gevonden dan anderen.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.