relatie tips

Met deze vragen ontdek je of jouw date de ware is

Binnenkort een date en ben je bloednerveus over waar je het in hemelsnaam allemaal over wil hebben? Ongemakkelijke stiltes vallen er straks zeker niet meer, want om erachter te komen of je de juiste persoon voor je hebt zitten kun je hem of haar de volgende vragen stellen. Zo kom je er snel genoeg achter of dit een match voor je is. 

Onderwerpen

Een kruisverhoor als date is niet altijd een goed plan, maar door sowieso de volgende onderwerpen te bespreken tijdens je date kom je er snel genoeg achter of je een beetje levelt met de persoon tegenover je. Nog op zoek naar een leuke date? Check!

Heb je broers of zussen?

Een simpele maar toch wel interessante vraag om te weten. Wie weet komen jullie allebei uit een heel groot gezin, waardoor je automatisch meer gemeen hebt met elkaar.

Vind je je baan leuk?

Hierdoor merk je gelijk wat zijn of haar ambities zijn en hoe ze zichzelf zien in de toekomst.

Wat zijn afknappers voor jou?

Als de man of vrouw tegenover je afknappers deelt waar jij je totaal niet in kunt vinden, weet je tenminste dat je snel weg kunt gaan. Aan de andere kant: misschien delen jullie dezelfde normen en waarden en heb je meteen een band.

Waar ben je naar op zoek in een relatie?

Na een paar dates is het toch fijn om te weten hoe jullie er beide instaan om teleurstelling te voorkomen. Wanneer je date op zoek is naar iets casuals en jij voor iets serieus, is het fijn om het eerder dan later te weten.

Welke problemen vind jij echt belangrijk?

Misschien maakt je date zich alleen druk om mensen die ananas op hun pizza eten, terwijl jij je enorm bezighoudt met klimaatveranderingen. Wederom een graadmeter om te checken of jullie op hetzelfde niveau zitten.

Wat zou je doen met een miljoen?

Dit is een super leuke vraag om te stellen om erachter te komen wat de grote dromen zijn van je date. Als je date zichzelf later op een hutje op de hei ziet zitten en jij van plan bent om een villa te kopen in New York, is het toch leuk om te zien of jullie ook samen wilde plannen kunnen maken. Of dat er geen volgende date meer inzit.

Hoe kijk je terug op je vorige relaties?

Je wil natuurlijk niet gelijk op de eerste date de bom erin knallen en jullie hele liefdesleven op tafel leggen. Maar op een gegeven moment ben je toch wel nieuwsgierig naar hoe en wat. En dat is oké.

Wat is iets wat je normaal gesproken niet vertelt aan mensen?

Dit kan te maken hebben met iets waar hij of zij spijt van heeft gehad of gewoon een geinig en gek verhaal. In ieder geval kom je op deze manier wel dichterbij elkaar.

Bron:  Beautify.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.