vreemdgaan sociaal financieel

Met deze voornemens kun je zomaar de liefde van je leven vinden

Ben jij ook als single 2020 in gegaan en hoop je stiekem dit jaar toch echt die prins(es) op het witte paard tegen te komen? Met deze goede voornemens kun je zomaar eens de liefde van je leven vinden, dus lees snel verder.

Het afgelopen jaar had je misschien een relatie, heb je veel dates gehad of misschien niet één. Hoe dan ook, als je het dit jaar anders wil aanpakken kun je de volgende goede voornemens op je lijstje zetten.

Goede voornemens voor 2020

Het leuke aan het nieuwe jaar is, is dat alles nog mogelijk is. Je kunt keuzes opnieuw maken en het allemaal net wat beter aanpakken. Iedereen voelt zich altijd een beetje euforisch. Bijna iedereen wil graag de liefde van haar leven vinden. Maar soms kan dat best lastig zijn. Gelukkig helpen deze goede voornemens jou. En wees niet bang, deze goede voornemens zijn juist leuk om vol te houden.

Goede voornemen 1: Daten een kans geven

Ben jij het type single dat na één date al weet dat het niks gaat worden? Oké, dat kan soms ook echt zo zijn. Maar kijk eens iets verder dan die eerste date. Vaak zijn mensen toch wat gespannen en moeten ze loskomen. Na een derde date kan je vaak pas echt oordelen of jullie een match zijn.

Goede voornemen 2: Voor de juiste personen kiezen

Het kan zo zijn dat je altijd op dezelfde types valt die niet bij je passen. Bijvoorbeeld iemand die continu uitgaat, zijn of haar eigen plan trekt of simpelweg niet te vertrouwen is. Ondanks dat er opvalt weet je dat het slecht voor je is. Gun jezelf beter en leer van je “fouten”.

Goede voornemen 3: Dichtbij jezelf blijven

Dichtbij jezelf blijven zorgt ervoor dat je de mensen aantrekt die bij je passen. Je trekt namelijk aan wat je bent. Probeer je daarom niet aan te passen voor iemand in 2020. Bovendien is het heel aantrekkelijk als iemand echt zichzelf is. Dan straal je zelfvertrouwen uit.

Goede voornemen 4: Niet op uiterlijk afgaan

Het is heel verleidelijk en normaal om vooral op uiterlijk te selecteren. Helemaal als je op datingapps zoals Tinder en Happn zit. Maar kijk iets verder dan een knappe kop. Het is namelijk niet zo dat altijd de knapste man of vrouw het beste bij jou past. Bovendien wil je toch ook dat iemand jou niet alleen kiest vanwege je mooie koppie of strakke kont?

Goede voornemen 5: Jezelf op de eerste plek zetten

Misschien heb je in 2019 je tijd niet helemaal handig benut. Bijvoorbeeld door voor iemand te vechten die dat niet voor jou deed. Hoe aantrekkelijk of interessant je iemand ook vindt, hij of zij moet jou ook op de eerste plek zetten.

Merk je dat je date jou alleen wil zien als het hem of haar uitkomt? Vraag jezelf dan af of dit type persoon ook maar een minuut van het jaar 2020 in beslag mag nemen. Want meid, jij verdient alleen het beste.

Bron Beautify

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.