Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
vrienden en geluk
6 februari 2019

Met deze vijf tips ga je samen met je reismaatje een toffe vakantie tegemoet

Een reismaatje vinden lijkt eenvoudig. Maar er ontstaan heel wat ruzies tijdens vakanties. Dus weten wat voor vlees je in de kuip hebt voordat je op vakantie gaat is een must! Daarom is een goede voorbereiding wel wenselijk. Om de kans op succes én een fijne vakantie te vergroten is het erg belangrijk dat je voordat jullie op vakantie gaan eerst uitgebreid je verwachtingen bespreken.

Wees duidelijk

Zorg ervoor dat je elkaar begrijpt. Er ontstaan veel irritaties en ruzies omdat mensen vooraf denken dat ze hetzelfde vinden maar in de praktijk blijkt het opeens toch heel anders te zijn. Wat voor jou bijvoorbeeld een avontuurlijke vakantie is, hoeft dat niet te zijn voor iemand anders. Spreek met je reisgenoot dus vooraf duidelijk de inhoud van jullie vakantie af.

Bespreek je vakantiebudget

Je spreekt van tevoren af wat je ongeveer denkt uit te gaan geven op vakantie. Heb jji het over een low-budget vakantie, denk er dan aan dat dit begrip niet voor iedereen hetzelfde is. Voor jou is dit misschien 1 keer in de week uit eten, voor de ander misschien alleen maar lekker zelf koken tijdens de hele vakantie.

Bespreek het soort vakantie

Je hebt eindelijk de reisgenoot gevonden voor een sportieve vakantie! Jij bent in voor raften, abseilen en mountainbiken terwijl de ander een keertje kanovaren al avontuurlijk en sportief genoeg lijkt. Wees ook hierover duidelijk naar elkaar om teleurstellingen te voorkomen.

Bespreek de ‘vrijheid’

Samen uit samen thuis zul je denken. Maar wat nou als een van beiden verliefd wordt en met die persoon heel wat uurtjes door wil brengen, uiteraard zonder jouw aanwezigheid? Een vakantieliefde kan de beste overkomen, ook al was het helemaal niet de bedoeling. Praat er dus vooraf over hoe jullie denken zo’n situatie in te vullen zodat je je niet buiten spel gezet voelt mocht het zover komen.

Alles op z’n tijd

Neem er de tijd voor, spreek een paar keer samen af voor je afreist en zorg ervoor dat je geniet van alle voorbereidingen!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

Koningaap - Safarireizen

gerelateerde artikelen

Single: wat doe jij met de vakantie?

Het is niet altijd gemakkelijk om als single leuk op vakantie...

We scheiden omdat we denken met iemand anders gelukkiger te zijn

Onze relaties, zowel werk als privé, komen onder druk te staan...

5 tips voor een nieuw samengesteld gezin

Wat begint met een leuke date kan met een beetje geluk...

Met plezier op singlereis hangt af van deze factoren

De een besluit niet op reis te gaan, de ander bezoekt...

13 uitstekende redenen om met singles op reis te gaan

Met andere singles op reis, je hebt het wel eens overwogen...

singlessite gidsen

Wintersport gids

Singles zijn dol op wintersport!...

50+ reizen gids

Met andere singles op vakantie...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Avontuur en cultuur reizen gids

Singlereizen zijn een avontuur!...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie

Koningaap - Safarireizen