relatie zoeken
27 July 2018

Met deze vier tips werkt ook jouw lange afstandsrelatie

Na heel wat leuke dates besluiten jullie dat je klaar bent voor een heuse relatie. Klinkt fantastisch behalve één “kleine” minpuntje: hij (zij) woont aan de andere kant van het land. Wat kan je doen om je lange-afstandsrelatie relatie te laten werken?

1. Plan bezoeken van tevoren en op een regelmatig schema.
Het vooruit plannen van bezoeken zal de verwachting veel zoeter maken. Afwisselend wie wie bezoekt, voelen beide partijen zich net zo betrokken bij het partnerschap. Open en eerlijke communicatie over het schema, jullie verwachtingen en de financiële verantwoordelijkheden die gepaard gaan met woon-werkverkeer is van cruciaal belang. Als een van jullie toegang heeft tot meer bronnen, zorg er dan voor dat het geen wrok opwekt tijdens het einde van de eerste verliefdheid. Maak ook duidelijk hoe lang je verwacht om te pendelen en wees eerlijk tegen elkaar met betrekking tot de mogelijkheden, of het gebrek daaraan, om permanent te verhuizen om in dezelfde stad te zijn. Ervoor zorgen dat jullie allebei dezelfde langetermijndoelen hebben, is cruciaal voor het succes van jullie lange-afstandsrelatie.

2. Doe iets samen, ook al sta je apart.
Niet omdat jullie niet in dezelfde stad wonen, wil dat nog niet zeggen dat je niet samen iets kunt doen! Zelfs iets simpels als het op een zondagavond bijpraten van je favoriete serie en het bekijken terwijl je aan het praten bent, is een perfect voorbeeld. Live sms’en over hoe je niet kunt geloven dat een personage zojuist in een rampzone terecht is gekomen, draagt ​​bij aan het aantal activiteiten dat je deelt en waarover je kunt praten. Vergeet Skype, FaceTime en andere technologieën niet die je kunnen helpen om elkaar te blijven zien, zelfs wanneer je kilometers van elkaar verwijderd bent. Dit maakt de verbinding zo veel sterker.

3. Houd de romantiek fris.
Ook al kom je niet thuis bij je partner, thuiskomen bij een boeket bloemen of een attent cadeau of zelfs een liefdesbrief, is een geweldige manier om jullie allebei aan elkaar te laten denken. Door te doen alsof je liefde nieuw is, houd je de relatie spontaan!

4. Pas “ik” en “wij” tijd aan, zelfs als je elkaar bezoekt.
Maak er geen gewoonte van om elk weekend je leven op stop te zetten om quality time door te brengen met je partner. We hopen dat je elkaar enigszins regelmatig zult zien, maar je hoeft niet 24/7 bij elkaar te zijn. Dit kan overweldigend zijn voor de andere. Creëer individuele “me time” om te trainen, of wat anders te doen. Neem minstens één keer per bezoek vrienden mee op je ‘dates’, zodat je de mensen in jullie individuele ‘werelden’ leert kennen. Het creëren van een gevoel van gemeenschappelijkheid en gemeenschap is essentieel, ook al ben je niet altijd fysiek bij elkaar.

Bron: women online

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Singles ergeren zich aan smakken tijdens date

Lekker een hapje eten tijdens je eerste date? De romantiek is...

Met deze tips heb je geen ongemakkelijke telefoonseks

Tinderdates zitten er nauwelijks in en met iemand mee naar huis...

Tips voor (een virtuele) Valentijnsdag

Uit onderzoek van Bumble blijkt dat 90% van de mensen denkt...

2 op de 3 singles durft zich niet te binden

In de huidige, rap voortrazende wereld gaat alles snel. Van het...

Relatieadvies nodig? Dit staat erover in de sterren

Natuurlijk geen oplossing voor langdurige relatieproblemen maar wel een tipje van...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie