datingsite

Met deze tips maak je van online daten een doorslaand succes

Daten blijft een spannende gebeurtenis, ook online. Vind hij of zij je leuk? Loop je niet te hard van stapel? Hoe houd je het spannend? Kom je niet te desperate over? Wanneer is het juiste moment om een echt afspraakje voor te stellen? Hoe maak je een vrouw gek van verlangen? Om te beginnen is het natuurlijk belangrijk dat je online een beetje goed uit de verf komt. En dat is niet alleen maar beschrijven hoe je eruit ziet, wat je hobby’s zijn en waar je naar op zoek bent. Probeer je profiel uniek te maken. Vertel bijvoorbeeld iets over je dromen en ga iets dieper in op je persoonlijkheid. Ook guilty pleasures doen het vaak goed. Kijk je graag naar romantische komedies of vind je Jolene van Dolly Parton een prachtig liedje? Wees niet bang om ze te delen in je profiel. Het maakt je menselijk, grappig, spannend en bijzonder. Zeker als je begint met online daten is het allemaal best eng. Maar vergeet niet dat alle vooroordelen die je over jezelf hebt alleen bestaan in je eigen hoofd. Wees gewoon je charmante zelf en voor je weet heb je een afspraak dating site. In deze blog helpen we je een beetje op weg en vertellen we je hoe je jezelf het best presenteert en hoe je ervoor zorgt dat een man of vrouw niet kan wachten om je in het echt te ontmoeten.

Mysterieus maakt nieuwsgierig

Het is een dunne lijn die loopt tussen vaag en mysterieus. Vaag is niet aantrekkelijk, maar mysterieus zeker wel. Hoewel we eerder de tip gaven om iets onverwachts en persoonlijks over jezelf te vertellen moet je daar wel gedoseerd mee omgaan. Laat ook nog iets te raden over. Zeker vrouwen vinden het woest aantrekkelijk als ze niet meteen alles weten van een leuke man die ze online tegenkomen. Wie ben je? Wat doe je? Wat vind je leuk? Waar loop je warm voor? Waar kom je vandaan? Door deze vragen niet allemaal 100% te beantwoorden blijft er iets over om te ontdekken. Het is de kunst om elke keer als jullie online contact hebben een tipje van de sluier op te lichten om haar nieuwsgierigheid te voeden. Maar pas op dat je niet in vaagheden blijft hangen anders haakt ze verveeld af.

 

Bouw online aan een relatie

Online daten werkt niet veel anders dan offline daten. Begin niet direct over seks, daarmee kom je over als een viezerik die maar aan een ding denkt. Zorg dat er interactie is met wederzijds respect. Laat een vrouw voelen dat ze bijzonder is. Geef haar complimentjes en luister naar haar. En dat bedoelen we: echt luisteren! Als ze een bepaalde interesse heeft is het slim om je daar een beetje in te verdiepen zodat je erover mee kunt praten. Als zij het fijn vindt om haar hart lucht bij jou ben je op de goede weg. Maar cijfer jezelf niet weg. Vrouwen willen geen meelopers en jaknikkers. Je hebt een eigen persoonlijkheid met eigen behoeftes. Soms wil jij iets vertellen wat je bezighoudt, het is dan wel de bedoeling dat zij ook naar jou luistert.

 

Het voorspel begint online

Niet alleen mannen zijn jagers, vrouwen vinden het ook spannend als ze moeite voor je moeten doen. Als je elkaar al een tijdje kent en de vonk al een beetje overspringt is het tijd om aan het voorspel te beginnen. Geduld is hierbij een schone zaak. Observeer en luister. Kijk en luister goed naar hoe zij reageert op prikkels die jij zendt. Communicatie is heel belangrijk. Vraag gewoon wat haar ultieme romantische fantasie is en borduur daarop verder. De manier waarop je naar haar kijkt en tegen haar praat kan heel lustopwekkend zijn. Haar laten lachen is een belangrijk wapen om haar voor je te winnen. Ook door hier en daar een dubbelzinnige opmerking te maken lok je een reactie uit. Kijk hoe ze reageert. Als ze er een beetje verlegen van wordt of om moet lachen zit je goed.

Ga verder waar je was gebleven

Op een gegeven moment is het tijd om iets af te spreken. Ook hier is het belangrijk dat je voor haar zo makkelijk mogelijk maakt. Spreek bijvoorbeeld bij haar in de buurt af zodat zij zich veilig voelt en niet ver hoeft te reizen. Maar misschien wil ze juist op een voor haar onbekende plek afspreken omdat ze liever geen bekenden tegenkomt. Willen jullie samen iets eten? Vraag dan waar ze van houdt en zoek daar een restaurant bij. Ook een drankje doen kan natuurlijk. Zorg wel dat je een café of club uitzoekt die bij haar past en waar je ook nog fatsoenlijk kunt praten. Als je dan eenmaal tegenover elkaar zit gaat het voorspel verder. Kijk haar regelmatig diep in haar ogen, glimlach mysterieus, maak grapjes, raak zogenaamd per ongeluk haar hand aan. Als de avond ten einde loopt betaal jij natuurlijk de rekening en laat je de natuur verder op zijn beloop. Maar daarover vertellen we je meer in een ander blog. Succes!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Vijf tips voor de perfecte date
By danny@db-online-marketing.nl ·
2 oktober 2023

Indruk maken op je date: Tips voor een succesvolle eerste indruk

Zo kies je de juiste parfum voor een eerste date
By Redactie ·
29 mei 2023

Zo kies je de juiste parfum voor een eerste date

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen