datingapps testen

Met deze tips heb je geen ongemakkelijke telefoonseks

De 1,5 meter samenleving maakt het niet bepaald makkelijk een spannend seksleven te onderhouden. Tinderdates zitten er nauwelijks in en met iemand mee naar huis gaan na een avondje stappen zal voorlopig ook niet meer gebeuren. Toch is er een oplossing: telefoonseks! 

De meesten zullen er niet om staan te springen om dit uit te proberen. In films lijkt het toch altijd nét even mooier dan dat het allemaal is. In de realiteit kan het soms nogal behoorlijk awkward worden. Maar wij hebben een paar goede tips waardoor je telefoonseks niet ongemakkelijk zal worden.

Voorbereiding

Van tevoren is het handig om te bedenken wat je nou eigenlijk lekker vindt in bed. Je bent tijdens de telefoonseks natuurlijk zelf bezig met seksuele handelingen bij jezelf te doen. Maar als je partner ineens aan je vraagt: ‘wat zou je willen dat ik bij je deed als ik bij je was?’ en jij hebt geen antwoord op die vraag, dan wordt het ongemakkelijk. Bereid jezelf dus een beetje voor.

Details

Bij telefoonseks draait het om de details. Als je tegen je partner vertelt dat je hem wilt aftrekken, mogen daar best wat meer details bij. Vind je dat lastig? Bedenk een scène uit een film of een boek waar je stiekem wel opgewonden van raakt. Vertel je partner in alle geuren en kleuren waar je aangeraakt wilt worden, wat je wilt horen en wat hij moet doen. Hoe meer details, hoe beter de telefoonseks zal zijn.

Beelddenken

Van alleen maar tegen een telefoon praten krijgen we het niet bepaald warm. Misschien vind je het ook wel lastig om er op die manier opgewonden van te raken. Maar probeer de dingen die jij en je partner tegen elkaar vertellen eens te visualiseren in je hoofd. Een soort pornofilm in je gedachten, wordt het meteen al een heel stuk spannender.

Vergeet de romantiek niet

Dat je geen real life seks hebt, betekent niet dat het niet romantisch hoeft te zijn. Steek wat kaarsjes aan, dim het licht en trek een mooi lingeriesetje aan. Dit maakt het natuurlijk ook leuker als jij en je lief Facetime gebruiken of elkaar foto’s sturen.

Neem de tijd

De gemiddelde vrijpartij duurt maar vijf minuten. Maar voor telefoonseks is dat niet lang genoeg. Het duurt even voordat je dat punt heb bereikt dat jullie allebei ‘in the mood’ zijn. Neem de tijd om de details te bespreken. Stel je partner gerust en zorg dat hij of zij ook op zijn gemak is, dan gaat de rest helemaal vanzelf. En vergeet vooral niet, dat jullie alleen dingen doen waar jullie beide volledig achter staan en jullie je beide comfortabel bij voelen.

Bron: Viva

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffiehoek
By Margret ·
18 oktober 2021

Gratis dating in de koffiehoek

Per dag brengen veel werknemers een kwartier door in de koffiehoek van het bedrijf. Koffie leidt tot inspiratie, maar als je het handig aanpakt kan het een vorm zijn van gratis dating.
5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.