speeddate stelletje

Met deze tip sleep je die tweede date in de wacht

Veel mensen zijn al blij als ze een date kunnen scoren, maar het is een stuk moeilijker om een tweede te krijgen. Onderzoekers van de Harvard University hebben aangetoond dat nieuwsgierigheid ervoor kan zorgen dat je een tweede date in de wacht sleept.

Iedereen kent het: na de eerste date ben je nerveus aan het wachten op dat ene berichtje. Als die dan toch niet komt, begin je na te denken over het feit of je er zelf één moet sturen. Of je op een tweede date gaat, hangt af van de chemie tussen de personen, en dat heb je vaak zelf niet in de hand. Maar wetenschappers van de Harvard University ontdekten wat je moet doen om een volgende date te scoren.

Nieuwsgierig zijn

Je hoeft geen geboren grappenmaker te zijn en je bent ook niet verplicht om met veel geld over de brug komen. Volgens de onderzoekers is het voldoende om nieuwsgierig te zijn.

Gespreksonderwerpen

Nieuwsgierigheid wordt gezien als een aantrekkelijke eigenschap en dit helpt je om die tweede date te verkrijgen. Toch is het oppassen geblazen. Je moet natuurlijk geen bizarre vragen gaan stellen…  Gespreksonderwerpen als het salaris of een seksuele voorgeschiedenis verlagen je kansen drastisch. Dat het weet ;-).

Lees ook: met deze date regeltjes mag je voortaan breken 

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam