rode pumps

Met deze look ben je onweerstaanbaar voor mannen

Ben je op zoek naar een nieuwe sexy look? Dan kun je volgens modejournaliste Stephanie Pedersen het beste rode pumps dragen. Waarom? Omdat rode pumps een onweerstaanbare aantrekkingskracht uitoefenen op mannen.

Heb je wel eens van die dagen dat je niet lekker in je velletje zit, je het gevoel hebt dat je lelijk bent en je totaal geen sjans hebt van de mannen? Dan kun je het beste de kleur rood dragen, omdat deze kleur iets met mannen doet…

Meer sjans met rood

Kleurrijk onderzoekje

Er heeft weer een interessant onderzoekje plaatsgevonden dat wij jullie niet kunnen onthouden. Tijdens dit onderzoek werden er tientallen foto’s van vrouwen geshowd aan verschillende mannen. Uit de uitkomsten bleek dat alle vrouwen met rode kleding aantrekkelijker werden bevonden. Ook als de vrouw helemaal geen rode outfit droeg, maar alleen het fotolijstje rood was! Mannen blijken ook veel meer geld uit te geven tijdens een date met een lady in red. Dus vijfsterren-restaurant, here we come!

Modejournaliste Stephanie Petersen is ervan overtuigd dat rode pumps voor hetzelfde effect zorgen. Zelfs The King of Shoes, Christian Louboutin, voorziet zijn beeldige schoentjes van rode zolen!

Vandaag is rood!

Maar hoe zit dat nou met de kleur rood? Het blijkt dat rode tinten voor een emotionele aantrekkingskracht zorgen bij het andere geslacht. De kleur staat voor liefde, passie, vuur en hartstocht. Nog op zoek naar een paar mooie rode exemplaren? Je ontdekt ze hier.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.