slapende vrouw

Met deze apps ben je in een wip klaarwakker

Bestaat jou ochtend ook vooral uit het herhaaldelijk op die snoozeknop drukken en je vervolgens als de bliksem moeten klaarmaken omdat je weer te lang in bed bent blijven liggen? Met deze apps is dat voor altijd verleden tijd.

Voor de rekenwonders

Met deze app zet je meteen die hersencellen aan het werk. Wil je dat de wekker stopt met rinkelen, dan moet je van Math Alarm eerst een rekensom oplossen. Geen nood, bang dat je tijdens het nadenken weer in slaap sukkelt? Dan krijg je binnen een minuut weer een hels geluid te horen en word je getrakteerd op de volgende som. Heb je zo geen wiskundeknobbel? Met Puzzle Alarm mag je ook aan het puzzelen gaan. Om die wekker uit te zetten moet je zo snel mogelijk drie puzzels oplossen. En voor de extra uitdaging kan je ook nog eens proberen om iedere ochtend je persoonlijk record te verbeteren.

Voor de schone slapers

Heb jij er echt geen zin in om uit je bed geknald te worden? Met Sleep Time word je zachtjes wakker met geluiden uit de natuur. Leuk extraatje: de wekker analyseert ook je slaap, waarbij er rekening gehouden wordt met het aantal koffies, je eetgewoonten en of je al dan niet gesport hebt voor het slapengaan.

Voor de stappentellers

Ben jij bezig met een actief leven en probeer je iedere dag je aantal stappen te halen? Dan is de Walk me Up app iets voor jou. De wekker wordt namelijk pas stil wanneer je minimaal 15 stappen gezet hebt. Geen zin om die warme cocon van dekens zo snel te verlaten? Met Motion Alarm kan je ook 30 seconden lang je telefoon bewegen. Je kan dus lekker blijven liggen, maar door je arm heen en weer te zwaaien word je wel snel wakker.

Voor die met een ochtendhumeur

Stap jij gegarandeerd met het verkeerde been uit bed? Dan kan Brainwave Alarm daar verandering in brengen. Je kan zelf uit verschillende rustgevende geluiden kiezen die het ontwaken veranderen in een ontspannende meditatiesessie.

Voor de hardnekkige slapers

Is er geen app die jou uit je bed kan houden? Dan loont het misschien de moeite om I Can’t Wake Up te downloaden. Deze app trekt namelijk alle registers open. Van wiskundetesten tot brieven schrijven, dingen onthouden of de eerste de beste barcode scannen, als je hier niet wakker van wordt, weten wij het ook niet meer.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!