drank seks en sterrenbeelden

Met deze antikatertips kom je de dag door

Met het warme zwoele weer is een cocktail of biertje om te verfrissen geen overbodige luxe. Maar hoe leuk en gezellig de avond ook mag zijn, de kater die volgt is vaak niet zo leuk. Alvast enkele handige antikatertips om je fris en monter klaar te stomen voor een nieuwe dag. 

Neem een douche

Na een stevig avondje uitgaan, zie je er niet alleen beroerd uit, je zal waarschijnlijk ook niet fris ruiken. Geen betere manier dus om aan de dag te beginnen dan in de douche te springen. Je gaat je onmiddellijk frisser voelen.

Eet een lichte maaltijd

Overdrijf niet en laat je maag eventjes rusten. De tequila van de avond ervoor ligt nog te dansen in je maag. Eet dus om te beginnen een beetje soep met een toastje. Bovendien krijg je zo extra veel gezonde vitaminen binnen die je lichaam een boost geven.

Sap van augurken 

Vergeet de typische cliché dingen zoals veel water drinken en rusten. Deze gaan je natuurlijk ook helpen, maar als je daar geen tijd of zin in hebt is er nog altijd augurkensap. In Polen is het een bekende remedie tegen een kater. Wie weet helpt het bij jou ook wel.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.