Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
Blij met jezelf
8 april 2019

Met deze 5 tips raak je meer tevreden met jezelf

We vinden maar altijd redenen genoeg om ontevreden over onszelf te zijn, zeker wanneer we ons iedere dag weer meten met de billboards en de Instagram-foto’s om ons heen. Dit gevoel van ontevredenheid heeft niet alleen effect op emotioneel vlak, maar kan zich zelfs op fysiek gebied uiten in allerlei fysieke klachten en griepjes. Maar hoe zorg je er nu voor dat je meer tevreden bent over wie je bent en wat je doet? We geven je graag een aantal handige tips.

  1. Twijfel niet te lang

Wil je al jaren een borstvergroting en weet je zeker dat dit hetgeen is waardoor jij je beter over jezelf voelt? Twijfel dan niet te lang! Een (kleine) cosmetische ingreep is helemaal niet verkeerd, zolang je er maar niet te ver in doorslaat. Als die kwabbetjes onder je kin je al jaren storen en jij jezelf beter voelt wanneer je een kleine facelift neemt: wacht niet langer en doe het gewoon!

  1. Waardeer je eigen schoonheid

Maar dit betekent niet dat je jouw eigen schoonheid zonder cosmetische ingreep niet zou kunnen waarderen. Schoonheid is namelijk zoveel breder dan alleen een leuk koppie of grote borsten. Al die imperfecties waar jij tegenaan hikt, zijn juist de dingen die je mooi maken. Kijk dus eens wat vaker in de spiegel en focus op wat jou juist mooi maakt.

  1. Vertel jezelf hoe mooi je bent

Negeer dat negatieve stemmetje in je hoofd en ga eens wat vaker voor de spiegel staan. Kijk jezelf eens aan en vertel jezelf dat je mooi bent, dat je liefde verdient en dat je alle reden hebt om van jezelf te houden. Deze positieve affirmaties geven je na verloop van tijd een beter gevoel over jezelf.

  1. Focus op de goede dingen

Haal de focus eens van het negatieve en focus juist eens op het positieve. Focus op al die kleine dingetjes waar jij goed in bent, je goede kwaliteiten, je beste karaktereigenschappen en ga zo maar door. Probeer iedere dag minimaal 10 dingen te benoemen waar jij tevreden over bent. Hoe vaker je dat doet, hoe natuurlijker het aan gaat voelen.

  1. Wees lief voor jezelf

Niets is zo belangrijk als jezelf iedere dag wat extra liefde geven. Koop die mooie trui die je al zo lang wilt, ga naar de kapper, lak je nagels of geniet van een massage. Door op allerlei manieren goed voor jezelf te zorgen, creëer je automatisch een beter gevoel. Want ook al wil jij het op dit moment niet geloven: je bent het zo ontzettend waard!

Bron: Women Online

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

Nieuw in NL: Body Wrap luxe shapewear met kant

gerelateerde artikelen

SIRE steekt met #DASLIEF Nederlanders hart onder de riem

SIRE wil deze lieve initiatieven een podium geven en start daarom...

Denk je aan een penisverlenging: slecht idee

Als je niet tevreden bent met de grootte van je penis,...

Onzeker over je uiterlijk: dit kan je eraan doen

Onzekerheid over je uiterlijk is iets waar we allemaal wel mee...

6 signalen dat je aantrekkelijker bent dan je denkt

Iedereen is mooi op zijn eigen prachtige en unieke manieren. Hier...

3 oorzaken waarom mensen in een ongelukkige relatie blijven hangen

Ook jij kent vast iemand die ondanks het vele geklaag bij...

singlessite gidsen

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie

Nieuw in NL: Body Wrap luxe shapewear met kant