verliefd in de zon

Met de Lonely Planet Film- en serielocaties op reis

Thuis op de bank of in een donkere bioscoopzaal; films en series voeren je mee naar geweldige plaatsen over de hele wereld. Met deze Lonely Planetgids ontdek je deze plekken zelf die vaak schitterend mooi of bijzonder en geheimzinnig zijn.

Memorabele scènes

Met Lonely Planet Film- en serielocaties, reis je je favoriete films en series achterna. Stap in de mystieke wereld van Game of Thrones, lift mee met Thelma & Louise of pak de boot naar James Bond Island, ofwel het Thaise Khao Phing Kan, wereldberoemd door The Man with the Golden Gun. Ontdek waar de meest memorabele scènes uit films en series zijn opgenomen. Compleet met de werkelijke locatie en aanwijzingen hoe je er het beste kunt komen.

100 locaties

Lonely Planet neemt je in dit nieuwe boek mee naar meer dan 100 film- en serielocaties. Een heerlijk boek voor echte filmfanaten en serieverslinders!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen.