flirten openingszinnen

Met datingapp First ga je meteen met elkaar op date

Dat swipen op datingapps kan soms vermoeiend zijn. Als je dan toch zover bent dat je met iemand in gesprek raakt, blijft het vaak nog bij ‘small talk’. De nieuwe datingapp ‘First’ komt met een oplossing: je skipt het swipen en chatten, zodat je meteen met elkaar op date kunt!

First

Je kent het wel: het gesprek op Tinder, Happn of een andere datingapp komt maar niet tot de vraag: ”Wanneer heb je tijd om iets leuks te doen?”. Met de nieuwe app ‘First’ kom je niet in zo’n soort situatie. Je kunt namelijk niet met elkaar chatten. Wat je wel kunt zien van de ander? Naam, foto, leeftijd en date-idee. Zo hoef je nóóit meer te bedenken wat je gaat doen als eerste date.

Hoe het werkt

Een profiel aanmaken is easy. Net als bij veel andere apps, connect je je Facebook-profiel aan de app. Daarna kun je een date-idee toevoegen en/of gewoon meteen door ideeën van potentiële lovers scrollen. Als iemand jouw date-idee liket, kun je de ‘aanvraag’ accepteren. Daarna kun jij of die ander een specifieke datum, tijd en plaats versturen. Accepteer je het voorstel? Dan staat je eerste date gepland!

 

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam