willie test womanizer

Mensen die vreemdgaan zijn super hygiënisch

AshleyMadison, de bemiddelingssite voor mensen die vreemd willen gaan, deed onderzoek naar de hygiënische gewoontes van haar meer dan honderdduizend Nederlandse leden. Het onderzoek toont aan dat vreemdgangers spic en span zijn wat persoonlijke hygiëne betreft. Met 27% die zich twee keer per dag doucht, is dat precies drie keer zo veel als de gemiddelde Nederlander (9%).

“Het moge duidelijk zijn dat de leden gebaat zijn bij het grondig wissen van hun sporen,” legt Marco Barneveld, woordvoerder van AshleyMadison Nederland. “We zien dat een verhoogde hygiëne een zijeffect is van geheime ontmoetingen. Het wegwassen van bewijs van de affaire zoals lippenstift, parfum of andere geuren is een essentieel onderdeel van het geheim houden van een slippertje.”

Aan het onderzoek deden 1154 leden mee. Het bedrijf vroeg onder andere hoe ze hun sporen wissen als douchen niet mogelijk is.

Dit zijn de meest voorkomende trucs

  • 35% van de mannen is lid van een sportschool. Niet om te trainen, maar om te douchen na een date.
  • 43% van de vrouwen heeft extra douche spullen verstopt in de auto (28%) op het werk (48% of beiden (11%).
  • 47% van de vrouwen heeft extra make-up bij zich om zich opnieuw op te kunnen maken na een escapade.
  • 53% van de mannen en 31% van de vrouwen heeft extra set kleren thuis of in de auto.
  • 32% van de vrouwen en 23% van de mannen hebben parfum of aftershave bij zich om de geur van een ander te maskeren.

Favoriete merken

Favoriete zeepmerken van vrouwen

Dove
Lush
Roger&Gallet
Dior
Rituals

Favoriete zeepmerken van mannen

Axe
Dior
Lush
Rituals
Hugo Boss

Favoriete parfum merken van vrouwen

Dior
Jil Sander
Lancome
YSL
Guess

Favoriete aftershave merken van mannen

Armani
YSL
Paco Rabanne
Hugo Boss
Davidoff

“Mensen met een affaire doen er alles aan om dat geheim te houden,” zegt Barneveld. “Als je partner ineens vaker zijn of haar kleren wast, gedoucht thuiskomt en torenhoge afschriften van de Douglas heeft, zou het wel eens kunnen dat er wat gaande is.”

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.