eenoudervakanties

Meivakantie tips voor eenoudergezinnen

Als eenoudergezin in mei met je kinderen lekker op vakantie? Goed plan! Maar als alleenstaande ouder sta je wel voor een behoorlijke uitdaging. Deed je eerder alles samen, nu sta je er letterlijk en figuurlijk alleen voor. Hoe pak je dat aan?

Alleen met de kinderen

Kies je ervoor om alleen met je kinderen op vakantie te gaan? Wees dan voorbereid op een bijzondere ervaring. Want eenmaal aangekomen op je bestemming zit je als single papa of mama meestal tussen de gelukkige, complete gezinnetjes. Ideaal? Verre van. De oplossing is heel eenvoudig. Maak dezelfde vakantieplannen, maar ga samen op reis met andere eenoudergezinnen.

Dubbel plezier

Veel minder zorgen en dubbel plezier! Want wanneer jouw kids zich vermaken met de andere kinderen heb jij lekker een relaxmomentje voor jezelf. Kom je eindelijk eens aan dat boek toe dat al tijden ligt te wachten. Een oppas heb je eenvoudig bij de hand en als ’s avonds de kinderen op bed liggen, zit je niet in je uppie. Kortom, alleen maar voordelen. Eenoudervakanties heb je in alle soorten en maten. In onze eenoudervakantie gids vind je uiteraard alleen de allerbeste!

Eerste keer

Als je pas gescheiden bent dan is op vakantie gaan misschien niet je eerste prioriteit. Maar zodra de boel een beetje tot rust is gekomen dan kan een korte of langere vakantie juist net zijn wat je nodig hebt. Maar waar ga je heen en vooral… met wie? Dat lees je hier!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen.