Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
trouwshow
5 mei 2018

Meghan Markle is veel populairder bij mannen dan Prins Harry bij vrouwen

Maar liefst een op de vijf Nederlandse singles geeft aan dat zijn of haar vertrouwen in de liefde en het huwelijk is hersteld dankzij het huwelijk van Prins Harry en Meghan Markle. Dat blijkt uit onderzoek van de Nederlandse dating-app The Inner Circle onder 920 vrijgezelle Nederlanders. Markle blijkt daarbij populairder bij mannen, dan Prins Harry bij vrouwen.

Vertrouwen in de liefde

“Het kan niemand ontgaan zijn dat het huwelijk van Prins Harry en Meghan Markle steeds dichterbij komt. We waren dan ook benieuwd hoe onze gebruikers denken over dit droomkoppel. Niet alleen heeft een op de vijf singles heeft weer vertrouwen in de liefde dankzij Meghan en Harry, maar een bijna even grote groep (18 procent) heeft hierdoor weer vertrouwen in het huwelijk. Misschien helpt de lente een handje mee in deze oprisping van romantiek, maar dit resultaat hadden we zelf ook niet verwacht”, aldus David Vermeulen, CEO van The Inner Circle.

Meghan versus Prins Harry

Meghan blijkt veel populairder bij mannen, dan Prins Harry dat is bij vrouwen. Meer dan de helft van de mannen noemt Meghan Markle aantrekkelijk, nog eens een derde van de mannen vindt haar uitzonderlijk mooi. De prins lijkt ietsje minder in trek: zo’n veertig procent van de vrouwen vindt hem aantrekkelijk en een op de tien vrouwen noemt hem uitzonderlijk mooi.

Huwelijksbootje

Waar het verschil tussen Harry en Meghan pas echt naar voren komt, is als singles gevraagd wordt of ze het jammer vinden dat het huwelijk plaatsvindt, omdat ze graag met de prins of actrice zouden willen trouwen. Bijna de helft van alle mannen zou graag in Harry zijn schoenen willen staan en het ja-woord aan Meghan geven. Slechts een op de acht vrouwen zou graag met Harry in het huwelijksbootje stappen.

Bekendheden populairder dan royalty

Ongeveer de helft van de singles zou daarbij graag met leden van het koningshuis of andere royals willen daten. Andere bekendheden doen het beter. Zes op de tien Nederlanders zou graag eens met een BN’er of andere bekendheid willen afspreken.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Een op vijf werkenden verlinkt collega bij baas

Maar liefst negentien procent van de werkende Nederlanders heeft fouten van...

Hier is de single 50plus vrouw naar op zoek

Meer dan ooit tevoren gaan deze single ladies op zoek naar...

Dit zeggen relatie-experts over de terugkeer van André naar Monique

Relatietherapeuten zetten vraagtekens bij de stap, maar begrijpen hem wel. ,,We...

Nederlander vindt innerlijk partner mooier dan het uiterlijk

De gemiddelde Nederlander is enthousiaster over het karakter (8,5) dan de...

Dit is waarom de social media een relatiebreuk erger maakt

Voordat er social media bestond was een relatiebreuk vaak al gewoon...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie