trouwshow

Meghan Markle is veel populairder bij mannen dan Prins Harry bij vrouwen

Maar liefst een op de vijf Nederlandse singles geeft aan dat zijn of haar vertrouwen in de liefde en het huwelijk is hersteld dankzij het huwelijk van Prins Harry en Meghan Markle. Dat blijkt uit onderzoek van de Nederlandse dating-app The Inner Circle onder 920 vrijgezelle Nederlanders. Markle blijkt daarbij populairder bij mannen, dan Prins Harry bij vrouwen.

Vertrouwen in de liefde

“Het kan niemand ontgaan zijn dat het huwelijk van Prins Harry en Meghan Markle steeds dichterbij komt. We waren dan ook benieuwd hoe onze gebruikers denken over dit droomkoppel. Niet alleen heeft een op de vijf singles heeft weer vertrouwen in de liefde dankzij Meghan en Harry, maar een bijna even grote groep (18 procent) heeft hierdoor weer vertrouwen in het huwelijk. Misschien helpt de lente een handje mee in deze oprisping van romantiek, maar dit resultaat hadden we zelf ook niet verwacht”, aldus David Vermeulen, CEO van The Inner Circle.

Meghan versus Prins Harry

Meghan blijkt veel populairder bij mannen, dan Prins Harry dat is bij vrouwen. Meer dan de helft van de mannen noemt Meghan Markle aantrekkelijk, nog eens een derde van de mannen vindt haar uitzonderlijk mooi. De prins lijkt ietsje minder in trek: zo’n veertig procent van de vrouwen vindt hem aantrekkelijk en een op de tien vrouwen noemt hem uitzonderlijk mooi.

Huwelijksbootje

Waar het verschil tussen Harry en Meghan pas echt naar voren komt, is als singles gevraagd wordt of ze het jammer vinden dat het huwelijk plaatsvindt, omdat ze graag met de prins of actrice zouden willen trouwen. Bijna de helft van alle mannen zou graag in Harry zijn schoenen willen staan en het ja-woord aan Meghan geven. Slechts een op de acht vrouwen zou graag met Harry in het huwelijksbootje stappen.

Bekendheden populairder dan royalty

Ongeveer de helft van de singles zou daarbij graag met leden van het koningshuis of andere royals willen daten. Andere bekendheden doen het beter. Zes op de tien Nederlanders zou graag eens met een BN’er of andere bekendheid willen afspreken.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam