Mega zumba workout met nieuwe mensen in Vondelpark

De activiteitensite nieuwemensenlerenkennen.nl start het voorjaar fris en fruitig met een groots opgezette ‘Mega Zumba Workout’ met percussie. Op Hemelvaartsdag, donderdag 13 mei a.s., is het Amsterdamse Vondelpark het podium waar Zumba-grootheid Marlon Conner de grootste Zumba Workout van het jaar zal geven. Binnen een dag na publicatie van dit unieke evenement hebben zich al ruim 200 sportieve deelnemers aangemeld – veelal singles in de leeftijd van 20 tot 45 jaar.

Initiatiefnemer Carlo Vuur verwacht een geweldige opkomst: “Na de jaarlijkse MegaPicknick van de afgelopen jaren en het spontane sneeuwballengevecht van begin januari, hebben we nu opnieuw een ludiek evenement waarmee we honderden mensen in beweging willen brengen! Zumba is dé hit van dit moment en we hebben niemand minder dan Marlon Conner, de man die Zumba naar Nederland heeft gehaald, bereid gevonden om een spetterende openlucht-workout te verzorgen. Op dit moment zijn we in gesprek met een percussiegroep om de workout nog wat extra’s te geven!”

Zumba is swingen op latinmuziek terwijl je heel veel calorieën verbrandt. De naam ‘Zumba’ komt uit het Colombiaans-Spaans, waar het zoveel betekent als snel bewegen en lol hebben. En dát past perfect bij de filosofie van nieuwemensenlerenkennen.nl dat ernaar streeft om mensen in een leuke en ongedwongen sfeer bij elkaar te brengen. De deelnemers aan de Mega Zumba Workout nemen allemaal de nodige picknickspullen mee zodat er na afloop van de workout nog lang en enthousiast kan worden nagepraat.

Ben je tussen de 20 en 45 jaar oud en heb je zin om mee te doen? Meld je dan gratis aan via www.nieuwemensenlerenkennen.nl.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?