bijzondere singlereizen

Meevaren met een uniek festival

Dit jaar wil je een andere vakantie. Een vakantie die je verrast. Die je een mix biedt van dynamiek, muziek, theater en de rust van het Wad. Een reis die uit ervaring van organisator Horizontoer zeer geschikt is voor singles.

Elk eiland zijn eigen festival

Ga mee op horizontoer en verblijf aan boord van 1 van de 6 platbodems midden tussen muzikanten, artiesten en aanstormend talent. En vaar mee langs alle wadden eilanden. Geniet van het dagelijkse festival op elk eiland en zie nieuwe acts van dichtbij geboren worden.

Toerschema
1 aug. Harlingen – 2 aug. Texel –  3 aug. Vlieland –  4/5 aug. Terschelling –  6 aug. Waddenzee –  7 aug. Schiermonnikoog –  8/9 aug. Ameland –  10 aug. Harlingen.

Wat is inclusief?
• Overnachtingen aan boord
• Ontbijt, lunch en driegangen diner
• Volop entertainment en een beleving om nooit te vergeten.

Geen overdreven luxe

Je verblijft in een twee- of vierpersoons hut van een oud-Hollandse platbodem. Dat betekent geen overdreven luxe, maar wel voorzien van alle faciliteiten. Je hut is voorzien van stapelbedden. Matrassen, kussens met slopen, onderlakens, toiletten en douches zijn aanwezig. Dekens, dekbedden of slaapzakken en handdoeken moet je wel zelf meebrengen.

Welkom aan boord

Aan boord zijn – naast de schipper en de maat – een Horizontoer gastheer- of vrouw en een prima kok, die dagelijks een heerlijk driegangen diner voor je bereidt. Ontbijt en lunch zijn inbegrepen, evenals alle koffie, thee en melk. Bier, frisdrank, wijn en sterkere drankjes moet je wel afrekenen, maar tegen een erg vriendelijk tarief.

Uniek kijkje achter de schermen
Als passagier verblijf je op het schip midden tussen de talenten en de artiesten. Zij repeteren natuurlijk regelmatig, je zit dus eigenlijk continu backstage en krijgt een uniek kijkje achter de schermen. Zo zie je nieuwe acts geboren worden en talent letterlijk groeien.

Arrangementen Horizontoer
Horizontoer biedt de volgende arrangementen:
• Arrangement 1: Hele Horizontoer van 1 t/m 10 augustus

• Arrangement 2: Lang weekend Horizontoer van 1 t/m 5 augustus

• Arrangement 3: Lang weekend Horizontoer van 5 t/m 10 augustus

Meer informatie?
Wil je meer informatie en prijzen of heb je nog vragen kijk dan op website van Horizontoer. Neem gerust contact met ze op.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

alweer op vakantie
By Moniek ·
15 november 2021

Ga je nou alweer op vakantie?

Sommige mensen kopen om de haverklap een nieuwe Iphone, TV, bankstel, DVD speler, tuin-set, auto, laten hun badkamer of keuken verbouwen, kopen sieraden, dure merkkleding of worden dolgelukkig door twee keer in de week te gaan uit eten.
singles wintersport
By Moniek ·
5 november 2021

Zo haal je het maximale uit de wintersport!

Lekker een weekje skiën doet vele harten sneller kloppen en met zoveel leuke wintersportvakanties voor singles is er voor iedere wintersporter een vakantie die past. Omdat de meeste mensen maar één keer per jaar op wintersport gaan is het wel zo fijn als je daar het maximale uit kunt halen. Daarom geven wij je alvast vijf tips!
bijzondere singlereizen
By Moniek ·
3 november 2021

9 tips voor bellen op vakantie

De vakanties komen er weer aan. Dan willen veel mensen met hun smartphone, tablet of laptop de grens over. Pas op, dat kan in de papieren lopen. Wat is de beste manier om bereikbaar te blijven tegen redelijke kosten? Hier de 10 tips van Spanje Blog op een rij voor een zorgeloze vakantie.
ontoegankelijke vakantielanden
By Moniek ·
30 oktober 2021

3 vrijwel ontoegankelijke vakantielanden

Ben jij ook zo’n fan van ‘Reizen Waes’? Hou je van reizen naar avontuurlijke en onbekende bestemmingen? Dan moet je beslist eens kijken! In zijn televisieprogramma trekt hij naar landen die de gemiddelde toerist liever links laat liggen en heeft daarbij slechts een vraag: kan ik er op vakantie?
voordelen en nadelen singlereizen
By Moniek ·
27 oktober 2021

Eerlijke tips: voor en nadelen van singlereizen

Ben jij er al aan toe om als single op vakantie te gaan? Twijfel je enorm over het soort vakantie, of je alleen op reis zult gaan of met een groepsreis en zoek je betrouwbare tips en informatie over singlereizen? Dan heb je eerlijke tips en info nodig over de voor en nadelen van singlereizen. Lees je mee?
Blarney stone kiss
By Margret ·
20 oktober 2021

Vieze adem beter dan vieste plekken

Zal ooit enige wetenschapper zich gebogen hebben over de mate van hygiëne van een single ten op zichten van iemand die niet alleen is? En hoe zit dat op vakantie plekken?