‘Meeste vrouwen hebben seks als Charlotte’

De populaire karakters uit Sex and The City zijn zo verschillend als dag en nacht, waarbij vooral het wat truttige typetje Charlotte tot de verbeelding van vrouwen blijkt te spreken. Dat wil zeggen: in de slaapkamer. Zo valt te lezen op Nu.nl.

De première van de tweede Sex and The City komt dichterbij en voor farmaceutisch bedrijf Bayer AG was dat reden te achterhalen met welk type uit de film vrouwen zich het meest identificeren. Als het om gedrag in de slaapkamer gaat blijkt dat in ieder geval Charlotte York te zijn.

Een derde (34 procent) van de ruim 1000 respondentes gaf althans toe zich net zo makkelijk te schamen als het meest ingetogen filmkarakter en qua experimenteren in bed minstens zo preuts te zijn.

Ook de wat robuustere Miranda komt eenmaal in de slaapkamer bij menig vrouw naar boven. Te moe zijn om zelfs maar aan seks (of het bijwerken van de bikinilijn) te dénken blijkt ook in de werkelijkheid geen zeldzaamheid.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?