zoenen

Meeste singles zoenen op eerste date

Heb jij binnenkort een eerste date gepland en heb je nog geen idee hoe je dat afscheid nou in goede banen moet leiden? Een handdruk, stevige knuffel of toch maar een zoen? Dat laatste is zeer zeker niet ongebruikelijk want de meeste singles sluiten een eerste date het liefst af met een kus!

Eerste date

Je kent het vast wel. Een eerste date die ten einde loopt. In je hoofd speelt er zich een heleboel af want wat ga je doen? Knuffelen, zoenen of toch maar een wat formele hand geven? Het merendeel van de Nederlanders twijfelt geen moment over dit dilemma en neemt afscheid met een zoen. Een kwart plant die zoen op de wang en bij een derde belandt hij op de mond. Dat blijkt uit een onderzoek van Vouchercloud.nl.

Seks eerste date

Singles die op zoek zijn naar de liefde, gaan niet zomaar met iedereen op date. Eén op de drie hoopt écht dat het afspraakje uitmondt in een serieuze relatie. Dat betekent echter niet dat ze daarom de slaapkamer vermijden. Volgens mannen eindigt één op de vijf afspraakjes in bed, terwijl vrouwen beweren dat ze maar bij één op de twintig afspraakjes het bed induiken.

Tips voor een eerste zoen

Heb jij binnenkort een date en heb je zo’n voorgevoel dat het afspraakje zal eindigen met een passievolle kus? Dan komt dit lijstje waarschijnlijk goed van pas. De do’s en don’ts van dé eerste zoen op een rij gezet. Veel succes!

Do’s van een eerste zoen:

Ontspan. Want geloof ons: dan kun je écht veel meer van die eerste kus genieten

Zorg voor een frisse adem. Kauwgom of mondspray doet wonderen als je geen tandenborstel in de buurt hebt.

Neem een actieve houding aan en laat hem/haar niet al het werk doen.

Zorg voor zoenbare lippen. Want zeg nou zelf: zoenen met een schuurpapiertje vindt toch niemand fijn?

Don’ts van een eerste zoen:

Hou het droog! Niet iedere man/vrouw is gecharmeerd van kleffe, natte zoenen.

Direct je tong in zijn/haar mond duwen. Bouw het rustig op.

Hem/haar direct bespringen tijdens de kus. Misschien is je nieuwe vlam daar wel helemaal niet van gediend (in gezelschap).

Knalrode lippenstift opdoen als het moment suprême dichtbij komt. Je wilt ten slotte niet dat hij er daarna bijloopt als Pipo de Clown, toch?

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffiehoek
By Margret ·
18 oktober 2021

Gratis dating in de koffiehoek

Per dag brengen veel werknemers een kwartier door in de koffiehoek van het bedrijf. Koffie leidt tot inspiratie, maar als je het handig aanpakt kan het een vorm zijn van gratis dating.
5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.