zoenen

Meeste singles zoenen op eerste date

Heb jij binnenkort een eerste date gepland en heb je nog geen idee hoe je dat afscheid nou in goede banen moet leiden? Een handdruk, stevige knuffel of toch maar een zoen? Dat laatste is zeer zeker niet ongebruikelijk want de meeste singles sluiten een eerste date het liefst af met een kus!

Eerste date

Je kent het vast wel. Een eerste date die ten einde loopt. In je hoofd speelt er zich een heleboel af want wat ga je doen? Knuffelen, zoenen of toch maar een wat formele hand geven? Het merendeel van de Nederlanders twijfelt geen moment over dit dilemma en neemt afscheid met een zoen. Een kwart plant die zoen op de wang en bij een derde belandt hij op de mond. Dat blijkt uit een onderzoek van Vouchercloud.nl.

Seks eerste date

Singles die op zoek zijn naar de liefde, gaan niet zomaar met iedereen op date. Eén op de drie hoopt écht dat het afspraakje uitmondt in een serieuze relatie. Dat betekent echter niet dat ze daarom de slaapkamer vermijden. Volgens mannen eindigt één op de vijf afspraakjes in bed, terwijl vrouwen beweren dat ze maar bij één op de twintig afspraakjes het bed induiken.

Tips voor een eerste zoen

Heb jij binnenkort een date en heb je zo’n voorgevoel dat het afspraakje zal eindigen met een passievolle kus? Dan komt dit lijstje waarschijnlijk goed van pas. De do’s en don’ts van dé eerste zoen op een rij gezet. Veel succes!

Do’s van een eerste zoen:

Ontspan. Want geloof ons: dan kun je écht veel meer van die eerste kus genieten

Zorg voor een frisse adem. Kauwgom of mondspray doet wonderen als je geen tandenborstel in de buurt hebt.

Neem een actieve houding aan en laat hem/haar niet al het werk doen.

Zorg voor zoenbare lippen. Want zeg nou zelf: zoenen met een schuurpapiertje vindt toch niemand fijn?

Don’ts van een eerste zoen:

Hou het droog! Niet iedere man/vrouw is gecharmeerd van kleffe, natte zoenen.

Direct je tong in zijn/haar mond duwen. Bouw het rustig op.

Hem/haar direct bespringen tijdens de kus. Misschien is je nieuwe vlam daar wel helemaal niet van gediend (in gezelschap).

Knalrode lippenstift opdoen als het moment suprême dichtbij komt. Je wilt ten slotte niet dat hij er daarna bijloopt als Pipo de Clown, toch?

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam