Meeste relaties eindigen vlak voor kerstdagen

Volgens het onderzoek van schrijver en grafisch vormgever David McCandless is maandag veruit de populairste dag om een einde aan een relatie te maken. Ook de periode vlak voor ‘springbreak’ en twee weken voor Kerstmis zijn in trek.

David McCandless deed onderzoek naar het uitgaan van relaties in Amerika en maakte hier grafiek van. Hij gebruikte meer dan 10.000 updates in de relatie-status van Facebook-leden om deze grafiek te kunnen vormen.

Uit deze grafiek komt naar voren dat de meeste relaties op de klippen lopen vlak voor springbreak, voor Amerikaanse studenten de lentevakantie waarin zij de bloemetjes buiten zetten op plekken als Cancun in Mexico. Deze periode valt vlak na Valentijnsdag.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?