seks vakantie

Meerderheid vreemdgaande mannen vindt partner aantrekkelijker dan minnares

Een meerderheid van de mannen die vreemdgaat, vindt hun eigen partner aantrekkelijker dan hun minnares. Dit blijkt uit onderzoek van een Europese datingsite, waarvoor 4.538 leden zijn ondervraagd.

Bijna driekwart van de mannen zegt daarnaast dat hun partner ook interessanter is dan hun geheime liefde. Eén op de drie mannelijke respondenten kiest bewust een minnares die jonger is dan zijn vrouw. 65 procent van de vrouwelijke respondenten vindt hun eigen partner over het algemeen ook aantrekkelijker dan hun minnaar, maar niet per se sexyer.

Zorgzamer

Volgens een meerderheid van de ondervraagde mannen zijn geheime liefdes zorgzamer, gepassioneerder en kunnen ze beter luisteren. Bijna 90 procent van de vrouwen kiest voor een minnaar die haar, voor haar gevoel, meer waardeert dan haar eigen partner. Ruim de helft van de vrouwen begint een affaire zodat ze vaker en gepassioneerder kunnen vrijen.

Bron: Nu

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.