Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
zorg goede relatie
3 oktober 2018

Meer zelfvertrouwen zorgt voor een leukere partner

Meer zelfvertrouwen staat aan de basis van aantrekkingskracht en helpt enorm om een leukere man of vrouw aan de haak te slaan. Als je wat onzeker bent en je ontwikkelt zelfvertrouwen stijgt je waarde op de relatiemarkt vele punten. Door het vertrouwen dat mensen in je hebben, het feit dat je meer onderneemt en meer risico’s durft te nemen, is de kans dat je op andere vlakken meer bereikt in het leven ook veel groter. Regelmatig zeggen mensen tegen ons dat de beste investering die ze ooit gedaan hebben die in het ontwikkelen van hun zelfvertrouwen was.

Hoe ontwikkel je meer zelfvertrouwen?

Er zijn vele manieren om je zelfvertrouwen een boost te geven. Hieronder de belangrijkste tips van Single Coaching.

1) Zorg voor positieve ervaringen:

Het snelst ontwikkel je zelfvertrouwen door positieve ervaringen op te doen. Leg vooral de lat hierbij niet te hoog en wees blij met kleine stapjes. Als je normaliter nauwelijks durft te flirten en je zendt nu wel enkele flirtsignalen uit, dat is dat zeker al een succes! Ook al reageert de ander er niet op, je hebt het wel gedaan. Schrijf je positieve ervaringen na afloop op en kijk er regelmatig naar terug.

2) Ga je kritische stem te lijf

Iedereen heeft wel een kritische stemmetje in zich, die je te pas en te onpas van negatief commentaar voorziet. Je constant wijst op wat je verkeerd doet en niet kunt. Als die stem flink te keer gaat, ondermijnt deze je zelfvertrouwen volkomen. Je gaat interne criticus te lijf door bewust te worden van wat hij zegt en hem te negeren of juist tegengas te geven.

3) Heb zelfcompassie

Zelfcompassie is een belangrijke factor voor het vergroten van je zelfvertrouwen. Bij zelfcompassie gaat het erom liefdevoller en begripvoller te zijn naar jezelf in plaats van jezelf voortdurend te veroordelen. Iedereen maakt fouten, niemand is perfect. Besef je ook dat je niet de enige bent die dit heeft. Alle mensen maken vervelende dingen mee (op verschillende manieren).

4) Gedraag je alsof je al veel zelfvertrouwen hebt

Als je jouw houding zelfverzekerd is en jij je ook zelfverzekerd gaat gedragen, gaan je hersenen dit ook geloven. Een zelfverzekerde houding aannemen zorgt er al na een paar minuten voor dat je je beter voelt. Ga rechter op staan of zitten, neem meer ruimte in, maakt meer oogcontact en praat duidelijker. Even later voel je je daadwerkelijk veel beter over jezelf!

Wil jij een flinke stap zetten in het ontwikkelen van zelfvertrouwen en aantrekkingskracht?

Het ontwikkelen van zelfvertrouwen en aantrekkingskracht kost tijd en moeite. Een artikel of boek lezen en meer kennis over het onderwerp opdoen is een goed begin. Maar als je echt stappen wilt maken, moet je flink aan de slag. Dat is een kwestie van doen en regelmatig oefenen.

Onze coaches kunnen je helpen in een aantal persoonlijke sessies flinke stappen te maken. Of kom naar onze workshop “Stevig staan in de liefde” voor een eerste belangrijke stap.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Met deze voornemens kun je zomaar de liefde van je leven vinden

Ben jij ook als single 2020 in gegaan en hoop je...

Zo kan een medium je helpen met het vinden van de ‘ware’

Ben jij op zoek naar de juiste partner of zoek je...

Moet je nieuwe lief beslist van reizen houden of stel je te hoge eisen?

Al een tijdje zijn in Nederland meer dan een miljoen mensen...

Meer succes in de liefde op vakantie: 7 tips!

Als je met een singlereis meegaat, hoop je misschien wel dat...

Toe aan een nieuwe liefde: blijf nog maar even single

Ben je als single op zoek naar die echte fijne mooie...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie