Meer seks voor vrouw van nu

Vrouwen mogen hun seksuele vrijheid in de jaren ’60 dan al bevochten hebben, het lijkt erop dat de vruchten daarvan nu pas geplukt worden.

Een recente studie heeft namelijk aangetoond dat vrouwen vandaag de dag op 24-jarige leeftijd gemiddeld genomen drie keer meer bedpartners gehad hebben dan hun moeder op die leeftijd had. Het gemiddelde voor vrouwen van nu komt hiermee op 5,65, aldus de Daily Mail die dinsdag over de rondvraag schrijft. In de jaren ’60 hadden vrouwen gemiddeld 1,67 bedpartners. In de jaren ’70 lag dit aantal op 3,72, in de jaren ’90 net iets onder de vijf. Lees verder op Nu.nl. 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?