vragen en antwoorden vliegen

Meer jongens hadden relatie met Onno Hoes volgens Evert Santegoeds

Onno Hoes, burgemeester van Maastricht, ontkent dat er sprake is geweest van een seksuele relatie met de 25-jarige Danny A., maar volgens roddeljournalist Evert Santegoeds is er wel degelijk meer aan de hand.

Santegoeds beroept zich op sms-jes van de moeder van Danny. ‘Ik durf mijn vingers in het vuur te steken dat er meer is gebeurd tussen Onno en Danny dan een glaasje wijn’.

De journalist van De Telegraaf keek naar eigen zeggen verbaasd naar RTL Boulevard gisteravond. ‘Waar al die mensen die hun baan te danken hebben aan Albert Verlinde (de man van Onno Hoes, red.) om elkaar heen tuimelen om duidelijk te maken hoe keurig het in zijn huwelijk aan toe gaat’, begint Santegoeds zijn relaas vanochtend in de radioshow van Edwin Evers.

Hoes gaf gisteren in een interview met RTL Boulevard aan enkel ‘alleen koffie en een glaasje wijn te hebben gedronken’ met Danny A., die beweert in 2010 een relatie te hebben gehad met de burgemeester. ‘Al bij de eerste keer dat ik bij hem op bezoek was, belandden we na verloop van tijd in de slaapkamer, waar we seks met elkaar hadden. Ja, in het bed van Onno en Albert’, aldus Danny aan Privé.

Huissleutel

Vandaag zijn in De Telegraaf sms-jes van Hoes aan de moeder van Danny gepubliceerd. Santegoeds: ‘Er is wel wat meer gebeurd dan een glaasje wijn of een kopje koffie’. ‘Gaat het goed met Danny? Waar is hij nou? Eventueel kun je zijn huissleutel bij mij leggen en kan ik af en toe even langslopen. Ik woon vlakbij. Groetjes Onno’, zou Hoes onder andere hebben gestuurd aan de moeder van Danny. De 25-jarige Danny geeft in Privé een uitgebreide beschrijving van het penthouse van Hoes in Maastricht, van de verzameling schilden van schildpadden en de masterbedroom.

‘Danny krijgt voor zijn verhaal niet betaald’, gaat Santegoeds verder op Radio 538. ‘Er melden zich nog steeds mensen die zeggen ‘die moet je ook eens bellen’ en er belt ook nog een jongen die beweert een hele lange relatie met Onno gehad te hebben. Als hij er foto’s bij heeft zou het zomaar kunnen dat dat ook nog gaat komen.’

Bron: AD

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!