geen seks voor japanners

Meer inzicht in jezelf en relaties met anderen verbeteren?

Is in je kracht staan, in kansen denken in plaats van mislukkingen, dicht bij jezelf blijven, echte verbinding maken met jezelf en anderen voor jou abracadabra, of een tikkie te spiritueel, maar ben je stiekem wel een beetje jaloers op iedereen die wel zo in het leven staat? Dan hebben wij een mooi wetenschappelijk alternatief voor je dat tot dezelfde, positieve resultaten leidt!

Ik + Jij = Wij

Iedereen worstelt wel eens met zichzelf of relaties met anderen. Een nieuwe liefde of juist met de ex-partner, die puberende kids, sommige familieleden of collega’s waarmee je echt graag een goede relatie wilt maar niet altijd weet hoe dat vorm en inhoud te geven. De een duikt in spiritueel getinte boeken, de ander volgt een cursus zelfbewustzijn of boekt een bezinningsvakantie. Prima natuurlijk, maar voor iedereen die niet zo ‘zweverig’ is aangelegd spreekt dit meestal niet echt tot de verbeelding.

Ratio versus gevoel

De meer rationele medemens, pragmaticus, wetenschappers onder ons gaan graag uit van onderbouwde, concrete feiten, niet van een ‘gevoel’. Gesprekken voeren over emoties, echte diepgang vinden in relaties, meer inzicht krijgen in zichzelf maar ook in de gedragingen van anderen is vaak wel een oprechte behoefte, maar daar een concrete en wederzijds bevredigende invulling aan geven ligt doorgaans wat ingewikkelder.

Middenweg

Iets tussen spiritueel en rationeel lijkt haast onmogelijk. Maar met de komst van Smipe is hier verandering in gekomen. Deze handige tool biedt iedereen de mogelijkheid om met een paar basisgegevens snel en simpel een gedegen persoonlijkheidsanalyse op te vragen. Hierin ontdek je niet alleen wat je levensdoelen zijn, hoe je die het beste kunt bereiken maar ook wat je kansen zijn en hoe je op anderen overkomt. Deze wetenschap geeft je behalve zelfkennis ook de handvatten om relaties die belangrijk voor je zijn te verbeteren.

Helpende hand

Met dezelfde basisgegevens (voornaam, achternaam, geboortedatum en geslacht) vraag je namelijk ook de persoonlijkheidsanalyse op van mensen die belangrijk voor je zijn en met wie je de relatie wilt verbeteren of verdiepen. De relatie met je  collega’s optimaliseren? Met je broer, ex-geliefde, kinderen of juist een duurzame relatie creëren met je nieuwe partner? Smipe helpt je op weg. Eerst zien en dan geloven? Dat kan, want een Smipe profiel opvragen kost slechts vier euro. Doe er je voordeel mee.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.