geen seks voor japanners

Meer inzicht in jezelf en relaties met anderen verbeteren?

Is in je kracht staan, in kansen denken in plaats van mislukkingen, dicht bij jezelf blijven, echte verbinding maken met jezelf en anderen voor jou abracadabra, of een tikkie te spiritueel, maar ben je stiekem wel een beetje jaloers op iedereen die wel zo in het leven staat? Dan hebben wij een mooi wetenschappelijk alternatief voor je dat tot dezelfde, positieve resultaten leidt!

Ik + Jij = Wij

Iedereen worstelt wel eens met zichzelf of relaties met anderen. Een nieuwe liefde of juist met de ex-partner, die puberende kids, sommige familieleden of collega’s waarmee je echt graag een goede relatie wilt maar niet altijd weet hoe dat vorm en inhoud te geven. De een duikt in spiritueel getinte boeken, de ander volgt een cursus zelfbewustzijn of boekt een bezinningsvakantie. Prima natuurlijk, maar voor iedereen die niet zo ‘zweverig’ is aangelegd spreekt dit meestal niet echt tot de verbeelding.

Ratio versus gevoel

De meer rationele medemens, pragmaticus, wetenschappers onder ons gaan graag uit van onderbouwde, concrete feiten, niet van een ‘gevoel’. Gesprekken voeren over emoties, echte diepgang vinden in relaties, meer inzicht krijgen in zichzelf maar ook in de gedragingen van anderen is vaak wel een oprechte behoefte, maar daar een concrete en wederzijds bevredigende invulling aan geven ligt doorgaans wat ingewikkelder.

Middenweg

Iets tussen spiritueel en rationeel lijkt haast onmogelijk. Maar met de komst van Smipe is hier verandering in gekomen. Deze handige tool biedt iedereen de mogelijkheid om met een paar basisgegevens snel en simpel een gedegen persoonlijkheidsanalyse op te vragen. Hierin ontdek je niet alleen wat je levensdoelen zijn, hoe je die het beste kunt bereiken maar ook wat je kansen zijn en hoe je op anderen overkomt. Deze wetenschap geeft je behalve zelfkennis ook de handvatten om relaties die belangrijk voor je zijn te verbeteren.

Helpende hand

Met dezelfde basisgegevens (voornaam, achternaam, geboortedatum en geslacht) vraag je namelijk ook de persoonlijkheidsanalyse op van mensen die belangrijk voor je zijn en met wie je de relatie wilt verbeteren of verdiepen. De relatie met je  collega’s optimaliseren? Met je broer, ex-geliefde, kinderen of juist een duurzame relatie creëren met je nieuwe partner? Smipe helpt je op weg. Eerst zien en dan geloven? Dat kan, want een Smipe profiel opvragen kost slechts vier euro. Doe er je voordeel mee.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.
By Tijmen ·
10 december 2021

Kerstdiner zoals vanouds, maar dan met meer groen

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.