bikini zwemslip

Meer dan helft vrouwen haat naakt zijn

Veel vrouwen vrezen het bikinimoment vrezen. Uit een vragenlijst onder 2000 Britse vrouwen blijkt nu ook dat 6 van de 10 vrouwen het haten om zichzelf naakt in de spiegel te zien.

Spiegelbeeld

Van de ondervraagde dames weigerde 25% zelfs om een passpiegel in huis te halen omdat ze niet tevreden zijn met wat ze zien.

Onzekerheden

De meeste ondervraagden waren ontevreden over hun uitgezakte buik, gevolgd door jezelf over het algemeen te dik vinden of niet gespierd genoeg. Cellulite, striae en een uitgezakte huid waren ook onzekerheden die hoog scoorden.

Dikkere partner

Een derde van de ondervraagde vrouwen vindt dat hun liefdesleven lijdt onder hun onzekerheid. 80 procent van de vrouwen vond dat ook dat mannen er naakt beter uit zagen. Een kwart zou wat minder onzeker zijn als hun partner wat dikker was.

Bron: Telegraaf

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.