social dining eten en daten

Méér dan eten en daten

Zaterdag ochtend: ik heb net de kinderen naar hun vader gebracht en er ligt een heerlijke, lege zaterdag en zondag voor me. Ik zie het al helemaal voor me: eerst even wat opruimen en daarna me met de zaterdagkrant en een kop koffie installeren aan de keukentafel.

Als cadeautje merk ik dat de zon door het raam naar binnen schijnt en dat ik een lentegevoel krijg. Dit weekend kan al niet meer stuk! Ook al mis ik de kinderen natuurlijk, probeer ik toch zoveel mogelijk te genieten van de weekenden zonder hen en mijn leven weer op te pakken.

Voor vanavond heb ik een date met verschillende mensen: spannend! Voor het eerst heb ik me aangemeld voor Social Dining. Gewoon gezellig uit eten met een tafel vol mensen die ik niet ken. Het is een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen en misschien zit er wel iemand bij die ik heel leuk vind… En als dat niet het geval is, heb ik in ieder geval een leuke avond!

Kijk eens op Match4dinner en meld je aan voor het Bijna-Lente diner op 15 maart as.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!