stellen douchen niet samen

Meer dan 40 procent van de koppels doucht nooit samen

Singles weten er doorgaans wel raad mee. Na een paar bijzonder leuke dates, een stomende vrijpartij lekker samen onder de douche. Niks zo lekker als elkaar even inzepen. De meeste koppels denken hier anders over.

Want hoewel 40 procent van de Nederlandse stellen ’s ochtends samen de badkamer gebruikt, douchen ze nooit samen. Dat blijkt uit een nieuw onderzoek.

Terwijl de ene partner doucht, poetst de andere partner de tanden of wast het gezicht, zo blijkt uit een onderzoek van een meubelketen onder 1.200 Nederlanders. Een derde van de ondervraagden zit zelfs op het toilet terwijl de partner onder de douche staat.

De ondervraagde Nederlanders brengen dagelijks tussen de tien en twintig minuten door in de badkamer, zo blijkt uit het onderzoek. Tevens blijkt dat 48 procent van de Nederlanders niet elke dag doucht. Zo’n 10 procent doucht één of twee keer per week en een kwart gaat drie tot vier keer per week onder de douche.

Bad

Ruim de helft van de ondervraagden doucht ’s ochtend en een kwart doet dat ’s avonds. Bijna 20 procent doucht ’s ochtends en ’s avonds. In bad gaan is niet populair, zo blijkt. Zo’n 44 procent van de ondervraagden heeft een bad, maar 15 procent maakt er nooit gebruik van. Bijna 40 procent doet dat slechts af en toe.

Bron: Nu

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
By Tijmen ·
10 december 2021

Kerstdiner zoals vanouds, maar dan met meer groen

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!