stellen douchen niet samen

Meer dan 40 procent van de koppels doucht nooit samen

Singles weten er doorgaans wel raad mee. Na een paar bijzonder leuke dates, een stomende vrijpartij lekker samen onder de douche. Niks zo lekker als elkaar even inzepen. De meeste koppels denken hier anders over.

Want hoewel 40 procent van de Nederlandse stellen ’s ochtends samen de badkamer gebruikt, douchen ze nooit samen. Dat blijkt uit een nieuw onderzoek.

Terwijl de ene partner doucht, poetst de andere partner de tanden of wast het gezicht, zo blijkt uit een onderzoek van een meubelketen onder 1.200 Nederlanders. Een derde van de ondervraagden zit zelfs op het toilet terwijl de partner onder de douche staat.

De ondervraagde Nederlanders brengen dagelijks tussen de tien en twintig minuten door in de badkamer, zo blijkt uit het onderzoek. Tevens blijkt dat 48 procent van de Nederlanders niet elke dag doucht. Zo’n 10 procent doucht één of twee keer per week en een kwart gaat drie tot vier keer per week onder de douche.

Bad

Ruim de helft van de ondervraagden doucht ’s ochtend en een kwart doet dat ’s avonds. Bijna 20 procent doucht ’s ochtends en ’s avonds. In bad gaan is niet populair, zo blijkt. Zo’n 44 procent van de ondervraagden heeft een bad, maar 15 procent maakt er nooit gebruik van. Bijna 40 procent doet dat slechts af en toe.

Bron: Nu

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single