Meer affaires door liefde op eerste gezicht

Mannen die het vermogen hebben in katzwijm te vallen bij enkel het zien van een schone dame, lopen een verhoogd risico op vreemdgaan. Dat zou blijken uit een rondvraag van datingsite Parship, waaraan 5000 vrijgezellen meededen. Dit valt te lezen op Nu.nl.

Gemiddeld genomen zouden mannen, die geloven in liefde op het eerste gezicht, tot drie keer vaker de scheve schaats rijden dan heren die hun hart minder snel verliezen. Dit zou niet alleen te maken hebben met hun lichtontvlambaarheid, maar meer met het impulsieve karakter dat daaraan ten grondslag ligt.

Al met al blijkt vreemdgaan sowieso vooral een mannenaangelegenheid. Zij gaan in hun leven met een gemiddelde van 3.4 affaires althans vaker vreemd dan vrouwen (1.2).

Niet iedere ondervraagden tilt echter even zwaar aan een buitenechtelijk avontuurtje. Voor een derde betekent het onmiddellijk het einde van de relatie, maar 22 procent van de mannen en 6 procent van de vrouwen geeft aan een slippertje waarschijnlijk door de vingers te zien. 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?