gigi niet graag single

Medische hulpvragen via app

Met het ‘Smartmelden’ dat alarmcentrale SOS International vorig jaar lanceerde hoeft men niet zelf met de alarmcentrale te bellen maar kan hij/zij ervoor kiezen gebeld te worden. Naast de mogelijkheid om autopech of –schade op deze manier door te geven is het vanaf deze zomer ook mogelijk medische hulpvragen door te sturen.
 

Bellen of Bel Mij

Met de app heb je de keuze om zelf de alarmcentrale te bellen (Bellen) of gebeld te worden (Bel Mij). Kies je voor Bel Mij dan worden alle relevante gegevens, zoals locatie, verzekeringsgegevens en de reden van melden digitaal doorgestuurd naar de alarmcentrale. SOS International neemt vervolgens contact met je op en heeft dan meteen alle relevante gegevens bij de hand. De hulpverlening kan dan snel worden opgestart.

Relevante informatie

Kiest de klant voor de Bel Mij optie, dan wordt vanuit de SOS op Reis app een digitale melding naar SOS International verstuurd. Deze digitale melding bevat alle relevantie informatie die de alarmcentrale nodig heeft om de hulpverlening te kunnen starten. De app stuurt informatie door als: polisnummer van zorg- en reisverzekering, reden van de melding, land van verblijf, aantal meereizenden, soort vervoer, contactgegevens klant (zoals naam, mailadres en mobiel telefoonnummer).

Doorsturen aanvullende informatie

Is er al melding gedaan bij de alarmcentrale dan kan via de app ook informatie worden doorgestuurd zoals bijvoorbeeld foto’s van de schade aan de auto, een dashboardmelding of een medisch rapport. SMARTmelden wordt ondersteund door meer dan 50 leasemaatschappijen en verzekeraars. De SOS op Reis app van SOS International is beschikbaar in iTunes en Google Play.

Bron: Telegraaf

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

alweer op vakantie
By Moniek ·
15 november 2021

Ga je nou alweer op vakantie?

Sommige mensen kopen om de haverklap een nieuwe Iphone, TV, bankstel, DVD speler, tuin-set, auto, laten hun badkamer of keuken verbouwen, kopen sieraden, dure merkkleding of worden dolgelukkig door twee keer in de week te gaan uit eten.
singles wintersport
By Moniek ·
5 november 2021

Zo haal je het maximale uit de wintersport!

Lekker een weekje skiën doet vele harten sneller kloppen en met zoveel leuke wintersportvakanties voor singles is er voor iedere wintersporter een vakantie die past. Omdat de meeste mensen maar één keer per jaar op wintersport gaan is het wel zo fijn als je daar het maximale uit kunt halen. Daarom geven wij je alvast vijf tips!
bijzondere singlereizen
By Moniek ·
3 november 2021

9 tips voor bellen op vakantie

De vakanties komen er weer aan. Dan willen veel mensen met hun smartphone, tablet of laptop de grens over. Pas op, dat kan in de papieren lopen. Wat is de beste manier om bereikbaar te blijven tegen redelijke kosten? Hier de 10 tips van Spanje Blog op een rij voor een zorgeloze vakantie.
ontoegankelijke vakantielanden
By Moniek ·
30 oktober 2021

3 vrijwel ontoegankelijke vakantielanden

Ben jij ook zo’n fan van ‘Reizen Waes’? Hou je van reizen naar avontuurlijke en onbekende bestemmingen? Dan moet je beslist eens kijken! In zijn televisieprogramma trekt hij naar landen die de gemiddelde toerist liever links laat liggen en heeft daarbij slechts een vraag: kan ik er op vakantie?
voordelen en nadelen singlereizen
By Moniek ·
27 oktober 2021

Eerlijke tips: voor en nadelen van singlereizen

Ben jij er al aan toe om als single op vakantie te gaan? Twijfel je enorm over het soort vakantie, of je alleen op reis zult gaan of met een groepsreis en zoek je betrouwbare tips en informatie over singlereizen? Dan heb je eerlijke tips en info nodig over de voor en nadelen van singlereizen. Lees je mee?
Blarney stone kiss
By Margret ·
20 oktober 2021

Vieze adem beter dan vieste plekken

Zal ooit enige wetenschapper zich gebogen hebben over de mate van hygiëne van een single ten op zichten van iemand die niet alleen is? En hoe zit dat op vakantie plekken?