katten in doos verstoppen

Maximaal relaxen doe je met de Karma Kitties

Drukke dagen, lange uren en korte nachten: je zou van minder af en toe met het verkeerde been uit bed stappen met een fiks ochtendhumeur! Wij hebben het perfecte middeltje om je ogenblikkelijk weer helemaal zen te maken: de Karma Kitties.

Dakloze katten

Deze diertjes zijn dakloze katten en kittens die in de Engelse dierenopvang Blue Cross verblijven. Zij beleefden deze week hun 15 minutes of fame nadat een meditatievideo gedeeld werd waarin ze de hoofdrol spelen. Hun celebritynaam? De Karma Kitties.

Therapeutisch

De therapeutische waarde van dieren is al langer bekend. Tel daar de populariteit van mindfulness bij op, en de optelsom is snel gemaakt. “Er is een grote kans dat de Karma Kitties de ultieme anti-stress-routine zijn,” vertelt manager Laura Boyle. “Dit jaar hebben we zo veel katten opgevangen, die allemaal een nieuwe thuis nodig hebben. Een asielkat brengt ontzettend veel plezier, liefde en voldoening, zowel voor het dier als het baasje. We hopen dat deze video dat ook doet.”

Meditatie video

In de video van een kwartiertje wordt je tijdens je meditatiesessie begeleid door de katten én een meditatie-expert. In het begin moet je de ogen nog even gesloten houden, maar na een tijdje mag je ook visueel genieten van de schattige beestjes. “Kijk naar de kleine pootjes en luister naar het zachte gespin van de kat,” vertelt de stem in de video. Ontspannen maar!

 

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!