racen max tinder

Max Verstappen had geen succes op Tinder

Inmiddels is Max Verstappen hartstikke happy met zijn Dilara Sanlik, maar voor hij samen was met de Duitse schone, heeft de autocoureur geprobeerd om online te daten via Tinder, zonder succes.

Tinder

Een aantal jaar geleden schoten de dating-apps uit de grond, waar Tinder er één van was. Die app in ondertussen de grootste in Nederland als het gaat om daten en ook Max Verstappen heeft hier zijn kans op gewaagd. Een aantal vrienden van de Limburger hebben een account voor hem aangemaakt en Max hoefde nog maar één ding te doen: swipen!

Nep

Maar dit verliep minder goed dan hij van te voren had verwacht, mede door het feit dat veel meiden dachten dat ze met een nep-account te maken hadden, toen ze Max zijn gezicht voorbij zagen komen. Dit geeft Verstappen zelf aan in gesprek met Sky Sports.

Geen match

“Mijn vrienden hebben een account voor mij opgesteld, maar dat was niks joh! Ik had amper matches, omdat iedereen dacht dat het om een nep-account ging”, zo liet Verstappen weten aan de Britse pers.

https://www.instagram.com/p/BeVQsBwAwxL/?utm_source=ig_embed

Bron: Autobahn

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam