Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
3 december 2016

Mathilde Santing ambassadrice van Vallei Coaches

Op 6 december presenteert zangeres Mathilde Santing (3 Edisons en een Gouden Harp) de eerste 37 Vallei-coaches van Nederland: vrouwen die in heel Nederland seksuele voorlichting 2.0 gaan geven aan andere vrouwen. Daarmee wordt ze tevens ambassadrice van de beweging.

Seksueel gelukkiger

Maar liefst 38 procent van de vrouwen is niet in staat om een orgasme te bereiken. Vrouwen die dat wél kunnen, kennen meestal alleen het piekorgasme. En dat terwijl er zoveel meer mogelijk is, weet inmiddels ook Mathilde Santing: ‘Vallei-coaches leren volwassen vrouwen wat ik graag al had gehoord tijdens mijn biologieles. Namelijk: hoe je jezelf seksueel gelukkiger maakt, zonder dat je er wie dan ook voor nodig hebt. Het kan via een vorm van zelfbeminning die we in het Westen niet kennen. Ik vind dat alle vrouwen hierover mogen horen.’

Wat is een Vallei-coach?

Vallei-coaches zijn opgeleid om andere vrouwen de kennis en instrumenten te geven om hun seksleven prettiger, warmer en liefdevoller te maken. Hun belangrijkste tool? Ze leren vrouwen over het vallei-orgasme, een verzamelnaam voor vormen van orgasme die géén piekorgasme zijn. Vrouwen voelen zich er veel vitaler door en verhelpen tegelijkertijd allerlei hormoongerelateerde vrouwenkwaaltjes, zoals menstruatiekrampen en overgangsverschijnselen. ‘Het orgasme is eigenlijk alleen de bonus. Feitelijk word je door deze technieken een leukere vrouw’, benadrukt Mathilde.

‘Even plat gezegd: als het maar blond is of een decolleté heeft, dan zal het wel goed zijn. Maar zo zit het natuurlijk niet – niet in de kunst en niet in de seksualiteit.’

Genoeg van de porno

Na vijftig jaar seksuele revolutie vragen veel vrouwen zich af: is dit het nou? Tegenwoordig mág alles, maar leren we weinig over seksuele ontwikkeling. ‘Even plat gezegd: als het maar blond is of een decolleté heeft, dan zal het wel goed zijn. Maar zo zit het natuurlijk niet – niet in de kunst en niet in de seksualiteit. Ik heb altijd gestaan voor diepgang en authenticiteit in muziek, en bij Vallei-orgasme doen ze dat op het gebied van seksualiteit. Er is te veel dat wij vrouwen nog niet weten. Met name over het verband tussen seksualiteit, gezondheid en vitaliteit. En dat mag anders. Gelukkig gaan de Vallei-coaches vanaf volgende week het land in.’

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Goed nieuws voor singles: één ‘seksbuddy’ hebben mag

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) heeft de richtlijnen vanwege...

Einde relatie bezongen door Amy Winehouse

We hebben allemaal zo onze eigen manier om om te gaan...

Het vrouwelijk orgasme!

Op  30 september 2019 is de campagne 100% orgasme garantie van...

5 hardnekkige seks mythes opgehelderd

Zie jij jezelf als een heuse seks expert? Toch bestaat de...

Vijf interessante weetjes over de clitoris

73 procent van de vrouwen geef taan dat clitorale stimulatie belangrijk...

singlessite gidsen

Wintersport gids

Singles zijn dol op wintersport!...

Avontuur en cultuur reizen gids

Singlereizen zijn een avontuur!...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie