match garantie

Matchgarantie: niet goed geld terug?

Mijn oog was er nooit eerder zo opgevallen maar het woord matchgarantie trok ineens mijn aandacht in een speeddate oproep. Wat betekent dat hier en wat betekent dat in andere branches? Zoek je afbeeldingen bij matchgarantie dan krijg je auto’s in beeld en trio’s. Ook door coaches en recruitment wordt deze garantie soms geboden. Niet goed geld terug?

Matchgarantie of matchfixing

Matchgarantie, wanneer ik dit schrijf, vergis ik me soms en ben ik aan bezig met het woord matchfixing, oh foutje. Zou jij het als single erg vinden wanneer je op een speeddate avond wat geholpen zou worden om met een goede match naar buiten te lopen? Nee toch, maar of die relatie door oneerlijkheid ontstaan dan lang stand houdt, is de volgende vraag. Heb je bij een keus uit meer dan 1 altijd garantie op de beste match? Dan zou een trio een goed werkende manier van daten kunnen zijn. Dat kan ook niet (altijd) de bedoeling zijn, denk ik dan meteen.

Aanspraak op vervangende onderdeel

Dus geen matchfixing maar matchgarantie. In de autowereld zag ik het bij veel auto’s die te koop werden aangeboden als lokker. Wat het verder inhoudelijk hier betekende dat kon ik niet terugvinden. Op strakke  site van  TRW die allerlei onderdelen maken voor in auto’s zag ik het ook weer terug komen. Het ging om remblokken en remschijven.  “Indien gebreken in materiaal of vakmanschap wordt bewezen, kun je aanspraak maken op een vervangend onderdeel, dat  vrij is van gebreken.”

Bij mijn keuze uit de foto van deze mooie remschijven of het trio, heb ik als lokkertje toch het trio gekozen, alhoewel deze remschijven en blokken ook een mooi samenspel vormen.

670-300-remschijven

100% match garantie met beste coach

Op internet vind ik dat Gingermood de 250 beste coaches van Nederland heeft geselecteerd. Elke coach heeft een grondig selectie proces doorlopen. Daarnaast is er een grote variëteit en daardoor bieden zij 100% garantie op jouw perfecte match met een Gingermood coach.

Door hun Uniek Matching Systeem  matcht Gingermood jou aan de kwaliteitscoach die het beste bij  jouw voorkeuren, jouw vraagstuk, maar ook bij jou als persoon past. Hun matching tool is ontwikkeld en getoetst met en door de Universiteit van Amsterdam. Binnen 1 werkdag ontvang je jouw twee best matchende coaches. Resultaat staat voorop. Belangrijk is om je doelstellingen zo concreet mogelijk te maken, dit geeft de beste garantie op een structureel verankert resultaat.

Best Match Garantie in detachering

iSense staat voor kwaliteit. Is de juiste klik of cruciale kennis niet aanwezig? Dan gaan zij kosteloos op zoek naar een geschikte vervanger. Dit noemen zij de ‘Best Match Garantie’. Wanneer een via iSense gedetacheerde medewerker in de praktijk toch niet lijkt aan te sluiten op jouw wensen, dan bieden zij binnen 1-2 dagen een passende vervanger aan.

Met de Deta-Vast constructie kun je gedurende de 1800 uur beroep doen op de ‘Best Match Garantie’. Dit houdt in dat wanneer de medewerker binnen 1800 uur stopt, iSense voor het restant van de 1800 uur op zoek gaat naar een geschikte vervanger. Zij zorgen ervoor dat je na een periode van 1800 uur altijd een geschikte ICT’er in dienst kunt nemen. De garantieregeling is op de vervangende kandidaat niet meer van toepassing.

Matchgarantie van FlitsDate

Vanuit de autobranche, coaches en recruitment kom ik terug op de matchgarantie, waar het mij het meest opviel. Wat kun je als organisatie garanderen als het gaat over een klik die tussen mensen moet plaatsvinden. Mensen die zichzelf aanmelden, die zijn zoals ze zijn en zich niet anders moeten voordoen dan ze zijn.

Wanneer je speeddate moet je na afloop aangeven of je enige klik had met deze of genen. Heb je tijdens de avond geen enkele “ja” ingevuld omdat geen enkele leuke single bij zat? Dat kan natuurlijk gebeuren, al komt het gelukkig niet heel vaak voor vanwege de vele en leuke singles op een avond.

De organisatie achter Flitsdate vinden dat uiteraard erg jammer. Zij willen iedere single blij maken, dus bieden ze eenmalig en kosteloos een volgende deelname aan.

Zeker weten dat ook jij een leuke match kunt vinden tijdens het speeddaten! Matchgarantie gaat verder dan de drempel van de winkel, dan de uitgang van het bedrijf, dan de deur van de speeddate zaal. Het betekent niet dat je geld terug krijgt, maar dat je een tweede kans krijgt. Kun je de eerste keer zien als oefening en ga je de tweede keer gegarandeerd nog beter je best doen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.