Match4me.nl lanceert nieuwe mobiele website

Uit onderzoek onder haar eigen leden blijkt dat ruim 40% van de online daters gebruik maakt van mobiel internet.

Zo’n 40 procent van de mobiele internetters heeft een iPhone en 15 procent surft mobiel met een Blackberry. Nog eens 45 procent maakt gebruik van een andere mobiele telefoon. Speciaal voor deze groeiende groep mobiele internetters ontwikkelde Match4me.nl een nieuwe website.

De mobiele site bevat nagenoeg alle functies van de normale datingsite. Zoeken, berichten lezen en sturen, online leden bekijken en zien wie  je profiel bezocht heeft. Het adres van de mobiele site is: M4me.nl

Met ruim 2.000 nieuwe leden per maand is Match4me.nl één van de grootste datingsites in Nederland, speciaal voor hoger opgeleide singles

 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?