Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
Prille liefde met Smipe
7 mei 2016

Match in de liefde op sterrenbeeld

Nog altijd op zoek naar de ware liefde en heb je er helemaal genoeg van dat het alsmaar niet lukt? In de astrologie bekijken ze welke sterrenbeelden bij elkaar passen, dus misschien is het tijd om de sterren eens te raadplegen in plaats van het nieuwste profiel in je inbox..

Elementen matchen

In de astrologie bestaan er vier elementen: vuur, aarde, lucht en water. Wanneer je deze elementen met elkaar combineert kan dat wel eens heel positief uitpakken en soms uitlopen op een ramp. Zo zijn vuurtekens nogal actief en willen de water-tekens juist erg graag emotie voelen. Aarde staat voor realisme en nuchterheid, luchttekens zijn veelal spiritueel ingesteld. We hebben ook een uitgebreide jaarhoroscoop voor je van 2016. 

Machten op sterrenbeeld

Ben jij ook zo nieuwsgierig met welk sterrenbeeld jij nou een goede matcht vormt? Hieronder hebben we ze allemaal voor je opgesomd. Succes!

Ram – 21 maart t/m 20 april (vuur)

Als Ram ben je vrij jaloers, strijdlustig, bazig en koppig. Rammen zijn daarnaast zeer dynamisch en direct, ze hebben een positieve houding en reageren snel.

De Ram gaat heel goed met de luchttekens, ze steken elkaar aan met enthousiasme en stimuleren elkaar.

Beste matches: tweelingen, weegschaal, waterman

Stier – 21 april t/m 21 mei (aarde)

Stieren zijn onverschillig, nonchalant, onoplettend, besluiteloos, afhankelijk van anderen en stellen zich alles te romantisch voor. De Stier is ook heel vriendelijk, tactvol, sociaal, goedaardig en beminnelijk.

Het sterrenbeeld Stier combineert heel goed met de andere aardetekens. Ze hechten waarde aan dezelfde dingen in het leven en daardoor zijn de combinaties vaak standvastig. Verder doen de water-tekens het ook erg goed bij de Stier.

Beste matches: steenbok, maagd, schorpioen, vissen, kreeft

Tweelingen – 22 mei t/m 21 juni (lucht)

Tweelingen hebben de neiging om alles te bekritiseren of de draak met iemand te steken, ze zijn vaak krachteloos en ondankbaar en klagen om het minste of geringste. Ze zijn daarentegen ook erg flexibel, sympathiek en expressief en beschikken over een goede intelligentie.

Tweelingen vormen een goede combinatie met de vuurtekens. Ze steken elkaar aan met enthousiasme en stimuleren elkaar.

Beste matches: ram, leeuw, boogschutter

Kreeft – 22 juni t/m 22 juli (water)

De Kreeften onder ons zijn zwaar op de hand met een enorme hang naar het verleden, daarnaast zijn ze humeurig en erg jaloers. De kreeft is verder geduldig, gevoelig, romantisch, sociaal en moederlijk is.

Als Kreeft match je heel goed met de andere water-tekens. Jullie voelen elkaar goed aan zonder daar veel woorden aan vuil te maken. Verder gaat de kreeft goed met aardetekens.

Beste matches: schorpioen, vissen, stier, maagd, steenbok

Leeuw – 23 juli t/m 23 aug (vuur)

De Leeuw heeft een groot ego, waardoor hij arrogant en verwaand kan zijn. De goede eigenschappen zijn dat Leeuwen een sterke levenskracht hebben en integer, creatief, royaal en waardig zijn.

Leeuwen gaan erg goed samen met luchttekens. Ze steken elkaar aan met enthousiasme en stimuleren elkaar.

Beste matches: tweelingen, weegschaal, waterman

Maagd – 24 augustus t/m 23 september (aarde)

Kortzichtigheid, egoïstisch en pietluttig gedrag en het altijd maar geven van kritiek zijn de negatieve karaktertrekken van de maagd. Ze zijn daarentegen zeer ijverig, ordelijk, zorgvuldig, menslievend en liefhebbend.

De Maagd gaat heel goed samen met andere aardetekens. Ze hechten waarde aan dezelfde dingen in het leven en daardoor zijn de combinaties vaak standvastig. Verder doen de watertekens het ook erg goed bij de Maagd.

Beste matches: stier, steenbok, vissen, schorpioen, kreeft

Weegschaal – 24 september t/m 23 oktober (lucht)

De Weegschaal is overgevoelig, zelfgenoegzaam, pretentieus, koel, verwaand en veeleisend, maar ook heel hartelijk, correct, innemend, liefhebbend, onweerstaanbaar en sociaal.

Weegschalen in combinatie met de vuurtekens zijn een goede match. Ze steken elkaar aan met hun enthousiasme en stimuleren elkaar.

Beste matches: ram, leeuw, boogschutter

Schorpioen – 24 oktober t/m 22 november (water)

De Schorpioen staat erom bekend misbruik te maken van macht. Verder zijn ze fanatiek, jaloers, vernietigend en handelen ze uit eigenbelang. De goede eigenschappen: een spirituele kijk op zaken en het vermogen hebben om eerlijke besluiten te nemen.

De Schorpioen gaat heel goed samen met andere water-tekens. Jullie voelen elkaar goed aan zonder daar veel woorden aan vuil te maken. Verder gaat de Schorpioen goed met aardetekens.

Beste matches: kreeft, vissen, stier, maagd, steenbok

Boogschutter – 23 november t/m 21 december (vuur)

De Boogschutter is arrogant en heeft gebrek aan bescheidenheid. Verder zijn ze kleinzielig, onoplettend, onzorgvuldig en vaak te onstuimig. Hun goede eigenschappen zijn een optimistisch, joviaal, vrijgevig en filosofisch karakter. De Boogschutter is bovendien fortuinlijk.

Als Boogschutter combineer je erg goed met luchttekens. Jullie steken elkaar aan met enthousiasme en stimuleren elkaar.

Beste matches: tweelingen, weegschaal, waterman

Steenbok – 22 december t/m 20 januari (aarde)

De Steenbok is koud, vrekkig, onverschillig en star. De goede karaktereigenschappen: Steenbokken zijn praktisch, gedisciplineerd, verantwoordelijk en betrouwbaar.

Ben jij Steenbok? Dan match je heel goed met andere aardetekens. Jullie hechten waarde aan dezelfde dingen in het leven en daardoor zijn de combinaties vaak standvastig. Verder doen de watertekens het ook erg goed bij de Steenbok.

Beste matches: stier, maagd, vissen, kreeft, schorpioen

Waterman – 21 januari t/m 19 februari (lucht)

De Waterman is koppig, wispelturig, opstandig, tegendraads, excentriek en verzet zich graag tegen de bestaande orde. Ze zijn daarentegen vindingrijk, intuïtief en sociaal.

Watermannen in combinatie met de vuurtekens zijn een goede match. Ze steken elkaar aan met hun enthousiasme en stimuleren elkaar.

Beste matches: ram, leeuw, boogschutter

Vissen  – 20 februari t/m 20 maart (water)

Vissen zijn besluiteloos, misleidend en stellen zich graag op als martelaar. Positieve karaktereigenschappen zijn er uiteraard ook: ze zijn gevoelig voor de verlangens van anderen en ze streven graag idealisme na.

Vissen combineren heel goed met andere water-tekens. Jullie voelen elkaar goed aan zonder daar veel woorden aan vuil te maken. Verder gaan Vissen ook erg goed met aardetekens.

Beste matches: kreeft, schorpioen, stier, maagd, steenbok

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Hinge is snelst groeiende dating-app in Nederland

In de digitale wereld van vandaag zijn singles zo druk bezig...

Is je date een match?

Wist je dat je met behulp van astrologie al een idee...

Zo ziet je liefdesleven er de komende tijd uit volgens jouw sterrenbeeld

Vraag je jezelf af wanneer de prins(es) op het witte paard...

Dit is een mega afknapper in bed volgens je horoscoop

De sterren vertellen wat jouw grootste afknapper is tijdens de vrijpartij...

Sta je al langer dan een jaar op een datingsite: dan gaat er iets fout

Carla was jarenlang single, terwijl vriendinnen allemaal een relatie kregen wist...

singlessite gidsen

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

advertentie