masturbatie tips vrouwen

Masturbatie tips voor vrouwen

Op 7 mei is het de internationale masturbatiedag. Daarom is het de hoogste tijd dames voor wat tips om jezelf te verwennen met een goede beurt! Doe de deur op slot, trek te telefoon eruit, dim de lichten, want deze sleutels tot genot zijn helemaal voor jou alleen! 

Plezier onder de douche

Sleutel tot het genot: douche of bad met douchekop
Masturberen in je bad of douche is heel erotisch! Het is zacht, nat en persoonlijk. Je kan je geen betere plek voorstellen om even te experimenteren… Dompel je badkamer onder in theelichtjes en een paar aromatische kaarsjes, zodat je rond het bad een sensuele gloed creëert. Zet je favoriete relaxmuziek op en houd de douchekop onder water op een wisselende afstand van je binnen dijen. Als je een hoogtepunt bereikt hebt, zal je merken dat de tintelingen intenser zijn door de stroming van het water. Sta je liever onder de stralen van je douche? Zorg ervoor dat het water de juiste temperatuur heeft – niet te heet en niet te koud – en probeer verschillende waterstralen uit.

Vluggertje?
Sleutel tot het genot: slechts een minuutje
Je bent helemaal te vinden voor een vluggertje? Probeer deze dan eens! Ga tegen een muur staan of op je bed liggen, maar zorg ervoor dat je rug recht blijft. Ga door je knieën of trek je benen omhoog en stimuleer je binnenste dijen. Terwijl je opgewonden raakt, ga je rechtop staan of als je op bed ligt, leg je je benen neer. Door deze beweging duwen de wanden van je vagina samen en zorgt voor extra stimulatie. Wil je nog meer genot? Adem dan tijdens deze oefening heel scherp en kort.

Genotsplekjes
Sleutel tot het genot: een sidderende massage-olie
Na een stressvolle dag heb je nood aan echte ontspanning. Doel is om nieuwe erogene zones te ontdekken. Het zouden je tenen kunnen zijn, de binnenkant van je knieën of je elleboog… Je kan verbluffende sensaties beleven door even te experimenteren en je leert je eigen lichaam en genotsplekjes beter kennen. Proberen? Lees een erotisch boek om in de stemming te komen en raak je lichaam aan. Blijf weg van de erogene zones die je al ontdekt hebt. Begin bij je voeten en betast elk stukje huid tot je bij je hoogste haartje uitkomt. Als je hele lichaam aandacht gekregen heeft, laat je je handen over je borsten glijden. Veel vrouwen krijgen een orgasme door hun borsten op je juiste manier te masseren.

De volgende tips gaan ondermeer over de G-Spot!

G-spot genot
Sleutel tot het genot: geduld
De g-spot is een fantastisch plekje aan de binnenwand van je vagina. Stimulatie levert de meest intense orgasmes op, maar wetenschappers twijfelen erover of de g-spot wel echt bestaat en of elke vrouw zo’n intiem plekje heeft. De enige manier om dit te ontdekken is een persoonlijke zoektocht. Eens je ontdekkingstocht afgerond is, kan je een nieuwe lover de weg tonen… gegarandeerd meer genot!

Gevoel voor detail
Sleutel tot het genot: een rijke verbeelding
Extra plezier en stimulatie haal je uit jezelf, meer bepaald uit je verbeelding. Tijdens het masturberen fantaseren de meesten onder ons erop los, maar soms is het moment gekomen om je fantasie een boost te geven. Beperk je verbeelding niet omdat je denkt dat je te ver gaat. Je bent verre van pervers als je fantaseert over bepaalde kinky poses. Hoe meer je je fantasie laat werken, hoe meer je zal genieten van jezelf. Als je je lichaam en geest aanspreekt, kan je een orgasme zelfs als intenser aanvoelen.

Meervoudig plezier
Sleutel tot het genot: manuale vaardigheid
Eén keer is nooit genoeg. Een vrouw op drie kan meer dan een orgasme na elkaar krijgen en er steeds meer van genieten. Het enige wat je te doen staat, is de methode vinden die bij je past. Vrouwen komen minder snel tot een orgasme dan mannen, maar blijven er wel een tijdje langer van genieten. Als je je lichaam zachtjes blijft stimuleren, komt het opnieuw tot een normaal ritme en kan je daarna zonder moeite terugklimmen naar een hoogtepunt.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.