masturbatie tips vrouwen
28 September 2008

Masturbatie tips voor vrouwen

Op 7 mei is het de internationale masturbatiedag. Daarom is het de hoogste tijd dames voor wat tips om jezelf te verwennen met een goede beurt! Doe de deur op slot, trek te telefoon eruit, dim de lichten, want deze sleutels tot genot zijn helemaal voor jou alleen! 

Plezier onder de douche

Sleutel tot het genot: douche of bad met douchekop
Masturberen in je bad of douche is heel erotisch! Het is zacht, nat en persoonlijk. Je kan je geen betere plek voorstellen om even te experimenteren… Dompel je badkamer onder in theelichtjes en een paar aromatische kaarsjes, zodat je rond het bad een sensuele gloed creëert. Zet je favoriete relaxmuziek op en houd de douchekop onder water op een wisselende afstand van je binnen dijen. Als je een hoogtepunt bereikt hebt, zal je merken dat de tintelingen intenser zijn door de stroming van het water. Sta je liever onder de stralen van je douche? Zorg ervoor dat het water de juiste temperatuur heeft – niet te heet en niet te koud – en probeer verschillende waterstralen uit.

Vluggertje?
Sleutel tot het genot: slechts een minuutje
Je bent helemaal te vinden voor een vluggertje? Probeer deze dan eens! Ga tegen een muur staan of op je bed liggen, maar zorg ervoor dat je rug recht blijft. Ga door je knieën of trek je benen omhoog en stimuleer je binnenste dijen. Terwijl je opgewonden raakt, ga je rechtop staan of als je op bed ligt, leg je je benen neer. Door deze beweging duwen de wanden van je vagina samen en zorgt voor extra stimulatie. Wil je nog meer genot? Adem dan tijdens deze oefening heel scherp en kort.

Genotsplekjes
Sleutel tot het genot: een sidderende massage-olie
Na een stressvolle dag heb je nood aan echte ontspanning. Doel is om nieuwe erogene zones te ontdekken. Het zouden je tenen kunnen zijn, de binnenkant van je knieën of je elleboog… Je kan verbluffende sensaties beleven door even te experimenteren en je leert je eigen lichaam en genotsplekjes beter kennen. Proberen? Lees een erotisch boek om in de stemming te komen en raak je lichaam aan. Blijf weg van de erogene zones die je al ontdekt hebt. Begin bij je voeten en betast elk stukje huid tot je bij je hoogste haartje uitkomt. Als je hele lichaam aandacht gekregen heeft, laat je je handen over je borsten glijden. Veel vrouwen krijgen een orgasme door hun borsten op je juiste manier te masseren.

De volgende tips gaan ondermeer over de G-Spot!

G-spot genot
Sleutel tot het genot: geduld
De g-spot is een fantastisch plekje aan de binnenwand van je vagina. Stimulatie levert de meest intense orgasmes op, maar wetenschappers twijfelen erover of de g-spot wel echt bestaat en of elke vrouw zo’n intiem plekje heeft. De enige manier om dit te ontdekken is een persoonlijke zoektocht. Eens je ontdekkingstocht afgerond is, kan je een nieuwe lover de weg tonen… gegarandeerd meer genot!

Gevoel voor detail
Sleutel tot het genot: een rijke verbeelding
Extra plezier en stimulatie haal je uit jezelf, meer bepaald uit je verbeelding. Tijdens het masturberen fantaseren de meesten onder ons erop los, maar soms is het moment gekomen om je fantasie een boost te geven. Beperk je verbeelding niet omdat je denkt dat je te ver gaat. Je bent verre van pervers als je fantaseert over bepaalde kinky poses. Hoe meer je je fantasie laat werken, hoe meer je zal genieten van jezelf. Als je je lichaam en geest aanspreekt, kan je een orgasme zelfs als intenser aanvoelen.

Meervoudig plezier
Sleutel tot het genot: manuale vaardigheid
Eén keer is nooit genoeg. Een vrouw op drie kan meer dan een orgasme na elkaar krijgen en er steeds meer van genieten. Het enige wat je te doen staat, is de methode vinden die bij je past. Vrouwen komen minder snel tot een orgasme dan mannen, maar blijven er wel een tijdje langer van genieten. Als je je lichaam zachtjes blijft stimuleren, komt het opnieuw tot een normaal ritme en kan je daarna zonder moeite terugklimmen naar een hoogtepunt.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Nooit moet anale seks als een verplichting voelen

Bij het lezen van het volgend artikel, kwam de volgende gedachte...

Boost voor je relatie: maand dagelijks seks

Noem eens 5 redenen om elke dag seks te hebben met...

Wat vinden we erger? Emotioneel of seksueel vreemdgaan

Wat zou je erger vinden: als je partner seks heeft met...

Corona belemmert seksualiteit van jongeren

Online daten en flirten blijkt geen alternatief voor jongeren tijdens de...

Slechts 1 op 3 van de Nederlanders en Vlamingen weet wat intersekse is

Voor het eerst is onderzoek gedaan naar de kennis en opvattingen...

singlessite gidsen

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie