martijn krabbé verliefd ex

Martijn Krabbé valt voor ex-vriendin

Verliefd worden op je ex? Je bent de eerste niet en zal ook de laatste niet zijn. Zelfs bekende Nederlanders ontkomen er niet aan want het schijnt dat Martijn Krabbé hoteldebotel is op een voormalige geliefde.

Althans, dat schrijft De Telegraaf. Volgens de krant zou hij gezien zijn met een ex-vriendin, een Amsterdamse voedingsdeskundig. De presentator en zijn nieuwe vriendin hebben zelf overigens nog niets los gelaten over hun vermeende relatie. Martijn Krabbé onthoudt zich vooralsnog van commentaar. Het is inmiddels ruim een jaar geleden dat de presentator en zijn echtgenote Amanda Beekman lieten weten te gaan scheiden.

Relatie met ex

Onlangs schreven we nog over spijt na je relatiebreuk en hoe je je ex kunt terugwinnen. Met Amanda zal Martijn het nog snel opnieuw eens proberen. Dat deed hij ruim tien jaar geleden al eens nadat hij en Amanda een poosje uit elkaar waren geweest. Nu lijkt hij wel opnieuw te vallen voor Jorica Koppen.

Nog gebonden

Er lijkt echter nog wel een obstakel te zijn. De nieuwe vriendin van Krabbé heeft al zo’n 10 jaar een relatie met een schatrijke Amsterdamse zakenman die in één van de duurste huizen in de hoofdstad woont. Samen met hem heeft ze drie kinderen. Martijn heeft vier kinderen samen met Amanda. Krabbé en Beekman zijn sinds een paar maanden officieel gescheiden. De twee hadden al langer relatieproblemen.

Kroost en omgang

Behalve dat was Amanda verliefd geworden op de gefortuneerde marmermagnaat Harrie Kolen. Met hem woont ze inmiddels samen in de buurt van Eindhoven. De twee hebben een omgangsregeling getroffen voor hun kroost. De kinderen wonen het merendeel van de tijd bij Martijn en verblijven eens per twee weken een aantal dagen bij hun moeder. Een woordvoerder van Krabbé verklaarde in maart dit jaar: ,,Martijn en Amanda hopen dat hun privacy door de buitenwereld wordt gerespecteerd, zodat zij en hun vier jonge kinderen de kans krijgen om ongestoord aan hun nieuwe leven te beginnen. Daarmee is er wat hen betreft een einde gekomen aan een onrustige en onzekere periode”.

Eerdere scheiding

Martijn en Amanda gingen al eerder uit elkaar. Begin 2010 gingen de twee apart wonen. Amanda besloot in 2010 en 2011 toe te treden tot de Sea Shepherd crew. Als bemanningslid op het schip de Bob Barker maakte ze maandenlange reizen in haar strijd tegen de walvisjacht.

Onzichtbaar

Sinds 2012 leefden Martijn en Amanda weer samen. Om hun relatie op de rails te houden ging het stel in relatietherapie. Volgens Martijn, zo stelde hij in een interview, was vooral hij de reden voor crisis binnen het huwelijk. ,,Ik was zo gefocust om de economische motor van het gezin te zijn, dat Amanda onzichtbaar werd”.

Opnieuw verliefd

De presentator van Amanda trouwden op 24 december 1995 en gingen in juli 1999 uit elkaar. In die tijd zou hij een korte relatie hebben gehad met Erica Koppen: de vrouw die nu weer in zijn leven zou zijn. Tijdens die eerste gescheiden periode, waarin de presentator zijn ex Amanda bleef zien, raakte Amanda zwanger. Een dna-test wees vervolgens uit dat Martijn de biologische vader was van zoon Bickel. De twee groeiden weer naar elkaar toe en werden in 2004 de trotse ouders van dochter Michelle.

Eind 2005, exact 10 jaar na hun eerste huwelijk, gaven Martijn en Amanda elkaar opnieuw het jawoord. In 2006 werd hun dochter Jasmijn geboren en 2 jaar later hun vierde kind: zoon Achilles.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffiehoek
By Margret ·
18 oktober 2021

Gratis dating in de koffiehoek

Per dag brengen veel werknemers een kwartier door in de koffiehoek van het bedrijf. Koffie leidt tot inspiratie, maar als je het handig aanpakt kan het een vorm zijn van gratis dating.
5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.