liefde martijn krabbé

Martijn Krabbe gespot met nieuwe liefde

Martijn Krabbé is gespot met een nieuwe liefde. Hij zou gevallen zijn voor de prachtige danseres Noi Pakon die hij ontmoette toen hij X Factor presenteerde.

Martijn, die eerde dit jaar officieel scheidde van Amanda Beekman, wordt steeds vaker met Noi gezien in Amsterdam waar hij met zijn vier kinderen woont. Samen verkennen ze op zijn rode scooter de stad. Zo schrijft De Telegraaf.

Voorgesteld aan kinderen

Martijn en Noi werden de afgelopen tijd vaak samen gezien. Zo zou Paton regelmatig in Krabbé’s huis slapen en maakten ze afgelopen weekend nog samen een rondje op een scooter. Bronnen vertelden zelfs aan Story dat de presentator, die in maart scheidde van Amanda Beekman, zijn nieuwe vlam zelfs al heeft voorgesteld aan zijn kinderen.

Noi Pakon

De exotische schone is een begenadigd danseres, zoals ook de beelden op haar YouTube-kanaal laten zien. De twee hebben elkaar naar verluidt leren kennen toen zij danste bij X Factor. Martijn presenteerde het programma van 2009 tot en met 2011.

Romantische zomer?

Martijn verheugt zich op een romantische, liefdevolle zomer, schrijft Weekend. Of dat echt gaat gebeuren, is de vraag. Een bron dichtbij Martijn laat namelijk in een reactie weten verbaasd te zijn over de liefdesgeruchten. Martijn en Noi zouden slechts vrienden zijn. “Er is geen sprake van een romance.” Dus …

 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!