martijn krabbé verliefd

Martijn Krabbé geen relatie, wel verliefd

Presentator Martijn Krabbé heeft weer vlinders in zijn buik. Sinds een paar weken is hij verliefd op Jacobien Schumacher, een voormalig deelneemster van The Bachelor. Een relatie wil hij het niet noemen, “we hebben het fijn samen” vertelt Krabbé in Story.

Geen relatie, wel verliefd

Martijn vervolgt “ het woord relatie zal ik niet zo snel in de mond nemen. Dat heeft meteen weer zulke grote gevolgen. Dan gaan gesprekken meteen over samenwonen en stiefmoeders. Tussen Jacobien en mij is het nu nog pril, maar we vinden elkaar erg leuk en hebben het heel fijn samen, dat is genoeg”. Het lijkt erop dat Martijn iets minder hard van stapel loopt dan zijn bijna ex Amanda.

Nieuwe liefde na scheiding

De bekendmaking van de nieuwe liefde van Martijn volgt zes maanden nadat het nieuws naar buiten kwam dat de presentator en zijn vrouw Amanda gingen scheiden. Amanda werd verliefd op Harrie, had al heel snel een nieuwe relatie wat allerlei verhalen over een vechtscheiding tot gevolg had. Volgens Martijn Krabbé is daar geen sprake van.

“Amanda en ik hebben de afgelopen periode goed contact met elkaar gehad. Alleen net na de breuk was dat wat lastiger want toen was ik heel emotioneel. Het was ook nogal wat. In zeer korte tijd hoorde ik dat Amanda bij me wegging, dat ze een andere man had leren kennen met wie ze meteen een tatoeage ging zetten”.

Contact ex

Amanda kreeg vorige week een miskraam. Martijn zegt dat hij het hier nog niet met haar over heeft gehad. Wel met haar nieuwe partner Harrie. “Ik hoorde het een paar dagen voordat het nieuws naar buiten kwam van haar vriend. Ik vind het echt naar voor hen. Ze was bijna vijf maanden zwanger”. De presentator laat weten dat hij zijn ex een bos bloemen heeft gestuurd. “We mogen dan niet meer bij elkaar zijn, maar ze is nog wel in mijn gedachten. Ze moet de ruimte hebben om dit drama te verwerken en daar zal ik zeker aan meewerken”.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.