Tepels Japanse man

Mannentepels afknapper voor Japanse vrouw

Je zult als Japanse vrijgezelle man maar aan het daten geslagen zijn. Dan heb je het toch knap lastig! Want Japanse vrouwen knappen finaal af als ze de tepels van de man door zijn kleding heen zien. Daarom dragen Japanse mannen, ongelogen…, steeds vaker tepelbedekking.

Tepelbedekking

In onderstaande reclame is te zien hoe een vrouw smoorverliefd wordt op haar date. Tot ze zijn tepels ziet. Ineens walgt ze van de man. Wanneer hij echter de tepelpleisters draagt, komt de liefde weer terug. De vraag is natuurlijk of ze hem nog steeds zo aantrekkelijk vindt als hij zijn shirt uittrekt.

Tepel irritatie

De verkopen van de tepelbedekking exploderen in Japan. Sportwinkel Dot Store heeft al 55.000 exemplaren verkocht. Dat is al meer dan over heel 2016. De waterdichte pleisters zijn oorspronkelijk bedoeld voor hardlopers, die nog wel eens last krijgen van huidirritatie doordat hun tepels tegen hun shirt schuren.

Populair

Maar nu worden ze dus steeds populairder voor dagelijks gebruik, omdat Japanse vrouwen dat mooi vinden. Eerder dit jaar is een bedrijf begonnen met de verkoop van speciale T-shirts die de tepels bedekken. Wat is de volgende stap? Plastische chirurgie om tepels te verwijderen?

 

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam